HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

NB III, ALFÖLD-CSOPORT: MONOR–VASAS II. 0–2. Martin Bielik kezdőként is eredményes

2008.05.19. 14:28 Hormat

A Vasas II. tovább folytatja menetelését. Kecskés Zoltán együttese a második Baja (2–1) és az éllovas Békéscsaba (2–0) legyőzése után a bronzéremre áhítozó Monor otthonában is diadalmaskodni tudott (2–0). Meglepetésnek számít mindez, mert bár a házigazda a Sülysáp elleni PMK-negyeddöntőben vereséggel, illetve kieséssel felérő döntetlent ért el (1–1), nincs rossz formában Varga Károly legénysége. A Vasast azonban fűthette a visszavágás, hiszen mint emlékezetes, az „odavágón”, a Fáy utcában 1–0-ra nyert az MSE Csőke István góljával.
 
Bármily meglepő, a Nagy D. – Ignácz M., Gáspár Z., Bálányi G., Gáspár B. – Villám B., Pap D., Czimmermann P., Kiss K. – Szűcs L., Bielik M. kezdő tizeneggyel pályára lépő piros-kékek kispadján mindössze három csereember foglalt helyet (Hanula Ádám, Hajnal Róbert, Szilasi Milán).
Mindez azonban aligha érdekelte Martin Bieliket. A huszonnyolc esztendős szlovák támadó legutóbb a Békéscsaba ellen csereként pályára lépve lőtt fontos gólt, míg ezúttal kezdőként vette be az első félidő vége előtt Szűcs Lajos kapuját. A folytatásban Czimmermann Patrik negyedóra múltán beköszönt a szünetben Szűcsöt váltó Zsigri Viktor hálójába, ám az eredmény már nem változott. A Monor szerencséjére a rivális Szigetszentmiklós és a Tisza Volán is kikapott, ám ettől még tény: a házigazdának illett volna legalább egy pontot otthon tartania még akkor is, ha ez a Vasas már kezd igazi csapatformát ölteni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr51476833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása