HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

BUDAPEST-BAJNOKSÁG, I/B OSZTÁLY, 30. FORDULÓ: DOBOGÓS HELYEKÉRT HARCOLTAK. Döntetlen született a rangadón, az RKSK-é lett az arany

2008.06.23. 17:43 Hormat

Remek évet zárt a Katzenbach Imre játékos-edző vezette RKSK, ugyanis a több rutinos, élvonalat is megjárt játékost a keretében tudó egyesület megannyi izgalom után ért révbe. A szezon utolsó játéknapján éppenséggel nem volt nehéz dolga a forduló előtt is az éllovas szerepét betöltő gárdának, ugyanis a gyengének találtatott Pestszentimre került az útjába (6–0). Itt akár véget is érhetne a cikk, ám ne feledjük, sor került a második és a harmadik helyezett csatájára is, amelyen nem bírt egymással a házigazda XII. Kerület Hegyvidék és a Nagytétény. A találkozó gól nélküli remivel ért véget, így a tabella élmezőnyének végeredménye a következő: 1. RKSK 81, 2. XII. Kerület Hegyvidék 78, 3. Nagytétény 77 pont. Jól jellemzi a „három nagy” versenyfutását, hogy a negyedik helyre befutó Budai XI a bronzérmest húszpontos (!) hátránnyal követi.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr38535579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása