HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

RÁKOSSZENTMIHÁLY. Az egyiknek sikerült, a másiknak nem

2008.06.23. 17:40 Hormat

Egyszerre örömittas és szomorú minden futballkedvelő Rákosszentmihályon. A fővárosiak ugyanis két csapatuk szereplését követhették nyomon kiemelt figyelemmel, hiszen az NB III, Mátra-csoportban szereplő Rákosszentmihályi AFC mellett a Budapest-bajnokság I/B osztályában szereplő Rékosszentmihályi SC alakulatának is szurkolhattak az érdeklődők.

Kétség sem férhet hozzá, a RAFC szezonja volt sikeresebb, hiszen Nahóczky Attila társulata különösen a tavaszi remek teljesítményének köszönhetően végzett negyvennégy ponttal az előkelő ötödik helyen. Az RSC korántsem szerepelt ilyen fényesen – mert bár az együttes 3–0-ra nyert az utolsó körben, ám mindez csak papíron jöhetett létre, ugyanis a rákosszentmihályiak játék nélkül jutottak három ponthoz –, ugyanis harminchárom egységet gyűjtve a tizenegyedik pozícióban állomásozva intett búcsút az évadnak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr62535571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása