HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

MAGYARORSZÁG–SZLOVÉNIA 0–1. Most kéne abbahagyni…

2008.03.26. 20:22 Hormat

A magyar labdarúgó-válogatott barátságos mérkőzésen, alig több, mint 5000 néző előtt fogadta Szlovénia legjobbjait.
 
Miután Várhidi Péter arckifejezése a mai sportnapilap címoldalán finoman szólva sem árulkodott önbizalomról, nagyjából sejthető volt, hogy szó sem lehet győzelemről beszélni, legfeljebb csupán ábrándozni.
Miután néhány láncszem – szerencsére nem a leggyengébbek közül valók… – már néhány nappal ezelőtt kiesett, már bizakodásra sem lehetett ok, mondhatni helyesen, hiszen kiderült, pótolhatatlan emberekről van szó.
Amint olvastam a meccs előtt, a szlovénoknál sem volt jobb a helyzet, csakhogy a jelek szerint náluk van miből meríteni.
A kilencven percről legyen elég annyi, hogy ezzel a játékkal nemhogy győzelmi esélye nem lehet tétmérkőzéseken legjobbjainknak, de a tisztes helytálláshoz is csoda kell. Vass Ádámról például „másfél” gólt kaphatott volna a válogatott – azért másfelet, mert az már nem az Olaszországban légióskodó labdarúgón múlott, hogy bakija után a szlovén delikvens rontott –, egyet azonban így is összehozott: a vendégtalálat előtti megmozdulását talán egy női mérkőzésen is megmosolyogják, merthogy olyan volt a Brescia játékosa, mint Scarlett Johansson: légiesen könnyed. 
Higgyék el: elaludni a produkciót látva nem lesz ilyen egyszerű.
Legalábbis nekem…
MAGYARORSZÁG–SZLOVÉNIA 0–1 (0–0)
Gólszerző: SISIC (0–1) az 59. percben

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr15398109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása