HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

NB III, ALFÖLD-CSOPORT, 30. FORDULÓ: BÉKÉSCSABA–ÖRKÉNY 4–2. Pozsár Gábor mesterhármasával nem csupán a feljutást, de huszonhét találatával a gólkirályi címet elhódító labdarúgót ünnepelhették

2008.06.16. 04:10 Hormat

Bejött a papírforma: az Örkény csak megnehezíteni tudta a bajnokcsapat dolgát, a Békéscsaba 4–2-re győzött a Pest megyei gárda ellen.
 
Pozsár Gábor, Pozsár Gábor és megint Pozsár Gábor!
Egy félidő alatt triplázni tudott a legutóbb Szigetszentmiklóson a kispadon ülő házi gólkirály.
Így lehet könnyen jutni huszonnégyről a huszonhétre, így még magabiztosabban végzett az Alföld-csoport góllövőlistájának élén a viharsarkiak egyik legjobbja.
A lila-fehérek Pozsija a 2., a 20. és a 45. percben is bevette a kapuba újra visszatérő Edelényi Dániel hálóját, mi több, a 41. percben Cseke Tamás is „beköszönt” az Örkénynek.
A 4–1-es első félidőt követően a folytatásban csupán egy gól született: némi meglepetésre azt a 89. minutumban Stefanik Arnold szerezte.   

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr15522318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása