HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

NB III, DUNA-CSOPORT, 29. FORDULÓ, SZÁZHALOMBATTA–TÖRÖKBÁLINT ELŐTT. Ezüstért küzdhet a TTC

2008.06.06. 18:18 Hormat

A motivációval egyik oldalon sem lehet gond: szerdán nulla-kettőről hagyta felállni ellenfelét a Pénzügyőr otthonában a bajnokcsapat Százhalombatta (3–2), így bizonyíthatja saját szurkolói előtt Gálvölgyi István alakulata, hogy kisiklás volt a pasaréti parti, míg a Törökbálint nem kisebb célért, mint a második pozícióért küzdhet.
 
Rangadó a javából – mondhatnánk, ha nem tudnánk, hogy a lapok már „le vannak osztva”, ám ezúttal ne tessenek hátsó gondolatot keresni az idézőjeles megjegyzésben, tudniillik a Százhalombatta immár két hete páholyból figyeli az eseményeket.
A TTC is megtehetné mindezt, hiszen újoncként nagyszerűen teljesített Varga László remekül összerakott, rutinos és fiatal játékosok elegyéből összegyúrt csapata, lévén jelenleg negyedik a fekete-fehér gárda.
Ám aki ismeri Csintalan Csabáék hozzáállását, az aligha hiheti, hogy karosszéket visznek a felezővonalhoz, hogy kényelmesen hátradőljenek.
Más célja nem lehet a házigazdának sem, hiszen a szerdai, Pénzügyőr elleni fővárosi viziten az évad során először kapott három gólt a védelem, mi több, ez volt a Pest megyeiek második kudarca a szezonban. Az is érdekes, hogy mindkettő tavasszal jött össze, hiszen mint emlékezetes, a 17. fordulóban az újonc Sárisáp leckéztette meg Móra Krisztiánékat, ugyancsak idegenben (1–0).
A házigazda ünnepi hangulatban várhatja az összecsapást, hiszen az aranyérmek és a serleg átadása mellett a kilencven perc alatt a labdarúgók, azt követően az Iringó Tánccsoport szeretné elkápráztatni produkciójával az egybegyűlteket.
Hazai oldalon a még mindig sérült Lannert Bence hiányzása már olyannyira megszokott, mint az egyhetes sztárok feltűnése a bulvárlapok címoldalán, míg törökbálinti oldalon Gálvölgyi Márton dőlt ki sérülés miatt, így nem jöhet létre az újabb apa-fia találkozó, hiszen mint ismeretes, Gálvölgyi István, a Százhalombatta mestere a TTC tehetségének édesapja.
Mivel hely van bőven a Városi Szabadidő Központban, így persze remélni merjük, a mérkőzésre nem családias légkörben kerül sor.
 
SZÁZHALOMBATTA–TÖRÖKBÁLINT
Százhalombatta, szombat, 17 óra. Vezeti: Gelb Tamás (Bánki György, Csibra Gábor)
 
A SZÁZHALOMBATTA SZEREPLÉSE HAZAI PÁLYÁN:
14 mérkőzés
12 győzelem
2 döntetlen
0 vereség
38–8-as gólkülönbség
38 pont
 
A TÖRÖKBÁLINT SZEREPLÉSE VENDÉGKÉNT:
14 mérkőzés
6 győzelem
3 döntetlen
5 vereség
16–16-os gólkülönbség
21 pont
 
A SZÁZHALOMBATTA LEGUTÓBBI ÖT MÉRKŐZÉSÉNEK EREDMÉNYE:
Mór (otthon) 2–0
III. Kerületi TUE (idegenben) 1–1
Tata (o) 2–1
Fehérvár II. (i) 2–0
Pénzügyőr (i) 2–3
FORMA: 66%
 
A TÖRÖKBÁLINT LEGUTÓBBI ÖT MÉRKŐZÉSÉNEK EREDMÉNYE:
Sárisáp (o) 1–0
Siófok II. (i) 0–3
Dorog (o) 7–0
Budapesti Erőmű (i) 1–0
Budafok (o) 4–0
FORMA: 80%
 
MESÉL A (KÖZEL)MÚLT
Tavaly novemberben Törökbálinton csapott össze a két gárda, akkor mintegy 400 néző előtt az első félidőben Ódor Zoltán góljával vezetett a Hegedűs F. – Bitter G., Jakab Á., Móra K., Szabó Z. – Ódor Z., Lannert, Bakó L., Gyurkovics Á. (Ujfalusi A.) – Tereánszki-Tóth P., Károlyi R. (Fekete L.) összetételben futballozó őszi bajnok. A folytatásban aztán kiegyenlítettebb játékot láthatott a nagyérdemű, mi több, Mészáros Dániel révén egyenlített is a Mezei – Szeles, Máté, Danczák, Kilik – Bábik, Tordai, Horváth F., Mészáros D. – Csintalan, Tóth P. G. (Hegedűs J.) felállásban futballozó TTC. A krónikához hozzátartozik, hogy a hajrában Ódor Zoltánt kiállította Janitz Gergely játékvezető.
 
AZ ÉLMEZŐNY ÁLLÁSA:
1. Százhalombatta 67 pont (29 mérkőzés, már bajnok)
2. Fehérvár II. 54 (28 mérkőzés, 17 győzelem, 48–27-es gólkülönbség)  
3. Pénzügyőr 54 (30 m, 17 gy, 53–46-os gk.)
4. Törökbálint 54 (28 m, 16 gy, 54–27-es gk.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr50507191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása