HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

KIEMELT U19-ES BAJNOKSÁG, 30. FORDULÓ: VASAS–FEHÉRVÁR 3–6. Már az első félórában eldőlt a három pont sorsa

2008.06.05. 21:35 Hormat

Lelkes Péter és Bencze Zsolt gyakorlatilag félóra alatt eldöntötte a Vasas elleni, a Fáy utcai Illovszky Stadionban sorra kerülő, harmincadik fordulóból előrehozott bajnokit, hiszen két hatalmas védelmi megingást használt ki a két labdarúgó.

A találkozóra eredetileg az elkészült műfüves pályán került volna sor, csakhogy a játéktér hitelesítése nem történt meg.

Vasárnap egész délutános futballprogram várja az angyalföldi szurkolókat, ugyanis 13 órakor alighanem az Illovszky Stadionban fogadja az U19-es, Komjáti András edzette csapat a Békéscsabát, majd 15 órakor a Gabala Ferenc vezette U17-esek lépnek pályára szintén a viharsarkiak ellen, míg 17 órakor az NB III, Alföld-csoportban szereplő, Kecskés Zoltán által trenírozott Vasas II. a Kiskunfélegyházát látja vendégül.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr3505838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása