HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

MÉG 3 NAP: FÓKUSZBAN AZ EURÓPA-BAJNOKSÁG. A legnagyobb ledfal még nem került a helyére az Orczy Parkban, ám a környezet így is impozáns

2008.06.04. 12:51 Hormat

Csak aludni jársz majd haza...

Mindez a plakátokon olvasható, ám kedd délután az Orczy Parkban (figyelem, már nem kert!) járva, a helyszínt – meglehet, rossz oldalról megközelítve – megelégedtünk volna a „Csak fürödni jársz majd haza” szlogennel is, tudniillik a tó melletti játszótéren átjutva csak úgy porzott a homok.

No de sebaj, fóbiás, ha már ott jártunk, szétnéztünk a területen. Illetve szerettünk volna, de már jött a biztonsági ember.

Nehogy kétajtós szekrényt kezdjenek maguk elé képzelni, merthogy az ötvenes éveiben járó férfiról aligha mondaná meg bárki is a Nagyvárad téri villamosmegállóban állva, hogy biztonsági ember.

Kérdezősködni kezdtünk, ám majdhogynem hiábavalónak bizonyult próbálkozásunk, lévén nem sokat tudott segíteni.

Hogy miről van szó? Nos, azt hallani-olvasni, az Orczy Parkban lesz kiállítva a szombaton kezdődő Európa-bajnokság ideje alatt a legnagyobb, a hírek szerint negyvenkét négyzetméteres ledfal képernyője.

Mindebből semmi nem látszott, a munkások hol ráérősen, hol lelkesen végezték munkájukat. Az őr azt mondta, a szervezők jelenleg nincsenek itt, próbálkozzunk később.

Azt az információt, mely szerint legalább háromezren követhetik lélegzet-visszafojtva a küzdelmeket három héten keresztül, sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudta.

Elköszöntünk egymástól, és amíg emberünk útja jobbra, a miénk balra vezetett. Épp a játszótér mellett haladtunk el, amikor eszünkbe ötlött, szombattól mások játszanak – nekünk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr4503049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása