HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

BUDAPEST-BAJNOKSÁG, II. OSZTÁLY, 1. CSOPORT, 23. FORDULÓ: BUDAPESTI MÁV ELŐRE–XVII. KERÜLET 1–5. Köcski Krisztián sérülése után visszatért

2008.05.27. 21:03 Hormat

Az elmúlt hétvégén, a huszonharmadik játéknapon a BLSZ II. osztály, 1. csoportban két, a kiesés ellen hadakozó alakulat mérte össze erejét, hiszen a tizennégy csapatot felvonultató mezőny tizenkettedikje és tizenharmadikja csapott össze a Tatai úton.
Fontos mérkőzés volt ez Köcski Krisztiánnak, hiszen a korábban a Pest megyei II. osztályú Újlengyelben is futballozó ifjú labdarúgó súlyos sérülése után először léphetett pályára a tavaszi szezonban. A szünetben nulla-nulla volt az állás, mi több, a MÁV Előre szerezte meg a vezetést, és meglehet, véletlen, amíg Köcski a pályán volt, tartotta előnyét a házigazda. A folytatásban azonban összeomlott a védelem, és végül öt gólt kapva 5–1-es hazai kudarccal ért véget az összecsapás, így nagyon nehéz helyzetbe hozta önmagát a vasutascsapat a kiesés elkerüléséért zajló küzdelemben.    

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr73490818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása