HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

U19-ES EB-SELEJTEZŐ, ELITKÖR, MAGYARORSZÁG–CIPRUS ELŐTT. Győzni kell!

2008.05.21. 02:50 Hormat

Szerda este hat órakor, Székesfehérváron a hétfői nyitányon a Litvánia ellen mindmáig fájó 2–2-vel rajtoló U19-es együttesünk a portugáloktól 5–0-s vereséget szenvedő Ciprust fogadja. Ami bizonyos: ha a mieink nem győznek, nem juthatnak ki a kontinensbajnokságra.
 
Többet érdemeltek volna.
Bántóan kevesen, alig pár százan tették tiszteletüket hétfőn este a Sóstói Stadionban.
Ott volt Bicskei Bertalan mellett többek között Sallói István is, akit vélhetően olyan szívesen láttak Székesfehérváron, mint Stevie Wondert a skinhead-buliban.
Pedig fontos, nagyon is fontos lenne, hogy ennél többen legyenek a lelátón szerda este, mert hiába okoztak csalódást a fiúk két nappal ezelőtt, a hiba javítható. Ehhez „mindössze” kétszer kell nyerni.
Ciprus ellen aligha lesz gond, mert nem túl erős vetélytársról van szó, bár az is igaz, kettő-nulla után Litvániáról is azt hittük, aztán tessék, mi lett belőle…
Ami bizonyos, a mieink edzője nem számíthat a litvánok ellen klassz dolgokat művelő Nikházi Márk és a sokat futó Gál András játékára, akik sárga lapok miatt nem állhatnak válogatottunk rendelkezésére.
Így vagy úgy, a sikert nélkülük is ki kell vívni!
 
MAGYARORSZÁG–CIPRUS
Székesfehérvár, szerda, 18 óra.
A belépés ingyenes!  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr34479858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása