HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

PEST MEGYEI KUPA, NEGYEDDÖNTŐ, BIATORBÁGY–DUNAHARASZTI ELŐTT. Ez lehet a DMTK hete!

2008.05.14. 14:56 Hormat

Kedden az SZTK–Tura, míg szerda délután a Biatorbágy–Dunaharaszti MTK lesz a slágerösszecsapás a Pest Megyei Kupa negyeddöntőjében. A mai nap folyamán a Leányfalu a Dabast, míg a Sülysáp a Monort fogadja.
 
Alighanem erről álmodnak.
Továbbjutás a Pest Megyei Kupában, aztán a hétvégén folytatódhat az örömünnep.
Ez lehet az előzetes forgatókönyv, mi lenne más, elvégre Króner Péter legénysége nagyszerű futballal rukkolt ki ebben az évben. Sokak szerint a jelenlegi DMTK-nak idén sem lenne kiesési gondja egy osztállyal feljebb, sőt!
 
No igen, ha nem mondtuk volna, a Dunaharaszti jelenleg a Pest megyei I. osztály vitán felüli legjobbja, egyszersmind értelemszerűen éllovasa.
Magasan a legtöbb gólt szerezték Erdélyi Jánosék – szám szerint kilencvennyolcat –, a riválisok ebben a tekintetben sem igen érhetnek a ’harasztiak nyomába, hiszen a második legtöbb találatot az ugyanebben a pozícióban tetszelgő Felsőpakony szerezte, amely cirka harminchárommal van lemaradva az aranyérem legfőbb várományosától (65).
 
Hogy hátul is minden flottul megy, azt bizonyítja ama tény, miszerint összesen hatszor vették be Koszta János, illetve Vasvári Zoltán hálóját a vetélytársak labdarúgói. És ha nem volna mindez elég: természetesen eme mutató is egyedülálló a pontvadászatot tekintve, hiszen a második legkevesebb kapitulálással a jelenlegi bronzérmes Érdi VSE dicsekedhet (20).
 
Ma délután ettől függetlenül kupaderbire hivatalos Dunaharaszti apraja-nagyja, lévén a PMK-sorozat a negyeddöntőhöz érkezett. A rivális a VABU Pest megyei másodosztály első helyezettje, és ami az egyik oldalon (DMTK) Koszta János, Kajdácsi Imre, Nánási Krisztián vagy Hajba László, addig a másikon (Biatorbágy) Mónos Tamás, Zombori Zalán és Wukovics László.
 
Rutinos játékosok fellépésében tehát aligha lesz hiány szerda délután Biatorbágyon, és a lelkes hazai közönség alighanem újra meg újra kitesz magáért. Természetesen nem kell félteni a vendégszurkolókat sem, hiszen a legkitartóbbak kereplővel, síppal, dobbal, sőt, talán még nádi hegedűvel is űzik-hajtják a Króner Péter vezette legénységet.
 
Bárhogy is alakuljon a szerda, a hétvége mindenképpen szép lehet Dunaharasztin, ugyanis amennyiben vasárnap a középmezőnyben tanyázó Hévízgyörk otthonában győznek Erdélyi Jánosék és szombaton a mostanság kiszámíthatatlan Délegyháza pályáján vereséget szenved a Felsőpakony, már május tizenhetedikén matematikailag is biztossá válhat a Króner-társulat aranyérme.   
 
Pest Megyei Kupa, negyeddöntő
BIATORBÁGY–DUNAHARASZTI
Biatorbágy, szerda, 17 óra. Vezeti: Demeter Miklós (Kara Pál, Kányási István)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr3468420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása