HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

BORSOD MEGYEI II. OSZTÁLY, ÉSZAKI CSOPORT, 26. FORDULÓ: SERÉNYFALVA–EDELÉNY 0–5. Meglepő különbségű vendégsiker a játéknap rangadóján

2008.05.14. 10:49 Hormat

Két negyvenkilenc pontos együttes csapott össze az elmúlt fordulóban a Borsod megyei II. osztály Északi csoportjában. A lényegesen több (72 kontra 50) gólt szerző Edelény vendégként érkezett Serényfalvára, ahol Göndör Béla tanítványai tán maguk sem hitték, hogy önbizalom növelő, nagy gólkülönbségű diadalt tudnak aratni. Pedig így történt, hiszen Konyháék már 2–0-ra vezettek a szünetben, ám a Porcs – Malinkó, Göndör (Fazekas), Benke, Gogolya (Szatmári) – Pavlánszki, Taracközi (Pingler), Miskolczi, Konyha – Koszla, Vajda összetételben futballozó vizitálók újabb három gólt szerezve kiütötték egyik legnagyobb riválisukat. A hazaiak az ötödik helyen állomásoznak, míg a vendégek előreléptek a negyedik pozícióba. Az edelényiek öröme az ifik 4–1-es sikerével le(hete)tt teljes.
 
SERÉNYFALVA–EDELÉNY 0–5 (0–2)    
Serényfalva, 150 néző. Vezette: Séra
Gólszerző: Miskolczi (2), Fazekas, Vajda, Koszla

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr69467769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása