HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

KIEMELT U17-ES BAJNOKSÁG, 18. FORDULÓ, ELMARADT MÉRKŐZÉS: VASAS–DEBRECEN 0–2. Sokáig partiban voltak az angyalföldiek, végül Ferenczi János duplája döntött

2008.04.23. 23:03 Hormat

Hihetetlen, de igaz: a majdhogynem végig szakadó esőben lejátszott találkozón nem látszott, melyik együttes állomásozik a dobogó második fokán, és melyik csapat szerénykedik a középmezőny végén.
 
Furcsa egy meccs volt, annyi szent.
Bár a Vasas kikapott hazai pályán, az erőviszonyok függvényében ez nem érne többet két mondatnál, ám ahogyan a piros-kékek küzdöttek esélyesebb riválisa ellen, arra már lehet építeni.
 
Persze mindez nem azt jelenti, hogy a házigazda trénere, Gabala Ferenc ne irányította volna hangos szóval övéit, ne adott volna hangot elégedetlenségének.
 
Érthetetlen módon nem erőltette a vendégtársulat a széleken való gyors megindulásokat, pedig mindkét oldalon lett volna keresnivalója a Debrecennek.
 
Itt is, ott is akadtak helyzetek, ám tény és való, hogy a színvonal nem verdeste az eget.
Gól nélküli félidőt követően sem változott sokat a játék képe, így nem véletlen, hogy Sáfár László, a látogatók mestere egyre inkább hangos szavakkal biztatta övéit.
 
Aztán egy hiba elég volt, és máris megrázta magát a Loki. Negyedórával a vége előtt a DVSC kilencese, Ferenczi János tört be két védő között a tizenhatoson belülre, majd laposan lőtt Pánti Tamás hálójába.
 
Csoda-e, hogy a korántsem meggyőző futballt bemutató hajdúságiak úgy örültek a találatnak, mintha a bajnoki címet hódították volna el?
Öt perc múlva aztán megismétlődött a jelenet, ugyanúgy két védő között lépett ki Ferenczi, aztán kisvártatva újra középkezdéshez vonulhatott a Vasas.
 
Az eredmény már nem változott, bár Ferenczi János egy ízben még „gólpasszt” adott, ám a csapattárs nem tudott mit kezdeni a számára váratlan helyzettel.
 
Az eredmény alapján könnyen nyert a DVSC, ám a Vasas játékosainak nincs miért szégyenkezniük, sőt, ebből a produkcióból igenis erőt lehet, sőt, kell meríteniük, ha igazán komoly futballistákká akarnak válni.
 
VASAS–DEBRECEN 0–2 (0–0)
Pasarét, 50 néző. Vezette: Mocsári Tamás (Selmeczi Krisztián, Selmeczi József)
Gólszerző: FERENCZI JÁNOS (0–1) a 75., FERENCZI JÁNOS (0–2) a 80. percben

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr20439562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása