HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

NB III, ALFÖLD-CSOPORT, 29. FORDULÓ: GYULA–DABAS 1–3. P est megyei segítség a Szigetszentmiklósnak: Volenszki Zoltán duplázott

2008.06.09. 00:43 Hormat

Nagy volt a tétje a Gyula–Dabas összecsapásnak, de csupán a hazaiak szempontjából: ha nem győz Dobi Róbert együttese, elbúcsúzhat a házigazda a dobogó legalsó fokától.
 
Az ősszel gól nélküli remire voltak képesek a csapatok, így meglehet, volt, aki nem számított gólparádéra. Ennek ellenére négy találatot láthatott a nagyérdemű – a házigazda legnagyobb bánatára.
Némi meglepetésre a játékos-edző nem nevezte magát a kezdőbe, így a Gyula Dobi Róbert nélkül, a Steigerwald Ernő – Pribojszki Róbert, Valentényi Viktor, Süli András, Ótott Zsolt – Laurinyecz Pál, Fazekas Norbert, Varga Attila János, Czira Gábor – Ferenczi Attila, Sztraczinszki Zoltán alakulattal vette fel a harcot a Dabassal, amely a Ráthy Richárd – Catenacci Filippo, Baranyai Norbert, Vass Csaba, Danyis Attila – Vass Norbert, Csendes Péter, Volenszki Zoltán, Forró Gyula – Törőcsik Attila, Namuquita Roland összeállításban kezdett.
Alig telt el tíz perc, máris középkezdéshez készülhetett a Gyulai Termál, ugyanis Volenszki Zoltán bevette Steigerwald Ernő hálóját. Meglepetés volt ez, hiszen a vendégek „se le, se fel” helyen álltak a tabellán.
A szünet előtt Namuquita Roland tovább növelte a Dabas előnyét, ám Czira Gábor ekkor még szépíteni tudott.
A folytatásban csupán egy-egy gólt, illetve kiállítást jegyezhettünk fel. Mindkét esemény a hajrában történt, előbb Vlenszki Zoltán megszerezte önmaga második, csapata harmadik találatát, majd kisvártatva Ótott Zsolt mehetett zuhanyozni.
A Gyula legjobb esetben negyedik lehet, ám ha Baján nem nyer – erre megvan az aranyért küzdő BLSE otthonában az esély –, szerencsétlen esetben visszacsúszhat a hetedik helyre.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr79510529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása