HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

NB III, ALFÖLD-CSOPORT: SZIGETSZENTMIKLÓS–BÉKÉSCSABA ELŐTT. Nem lőne bakot a Szarvas-csapat

2008.06.07. 13:31 Hormat

Bajnokavatás Szigetszentmiklóson?

Amennyiben szombat délután győz az éllovas, a második, csupán vasárnap fellépő Baja előtt öt pont előnnyel vezető Békéscsaba, a hátralévő eredményektől függetlenül megnyeri az NB III, Alföld-csoport idei kiírását.

 


Egyenlő eséllyel.

Az elmúlt öt forduló eredménysorát böngészve kiderül, hogy egyik gárda sincs bombaformában, hiszen mindkét alakulat két siker és egy döntetlen mellett két alkalommal veszített.

Amíg az SZTK-t a Szolnoki Spartacus és az Algyő tanította móresre, addig a vendég viharsarkiakat a Monor és a Vasas II. szomorította el.

A fentebb citált majd’ másfél hónap arról is árulkodó, hogy míg a hazaiak nyolcszor voltak eredményesek, eddig már-már kifogástalanul záró védelmük hatszor meginogott. Igaz, a Békéscsaba sem lehet túlzottan büszke a 10–6-os gólkülönbségre, lévén ha nem a REAC II. ellen lépnek pályára Pozsár Gáborék (6–1), illetve ha korábban nem látják ugyancsak vendégül a jobb sorsra érdemes Csongrádot (3–0), a három összecsapáson rúgott egy találat aligha volna elfogadható.

Persze így sem az, de ha győz a lila-fehér társulat a zöld-fehérek otthonában, minden rózsaszínben pompázik, azazhogy szombat este pezsgőzhetnek Brlázs Gáborék.

Valami azonban azt súgja, hogy a Szarvas-csapat egy hét múlva, hazai pályán a már kiesett Örkény ellen szeretne megdicsőülni.

 


SZIGETSZENTMIKLÓS–BÉKÉSCSABA

Szigetszentmiklós, szombat, 17 óra. Vezeti: Aradi Csaba (Tamás Roland, Tamás Nándor)


(A találkozóról a Foci a köbön fényképes tudósítással jelentkezik.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr6508179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása