HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

NB III, DUNA-CSOPORT, PÉNZÜGYŐR–SZÁZHALOMBATTA (3–2) UTÁN. Schuster Roland, a specialista

2008.06.05. 21:44 Hormat

Ha visszaforgathatnánk az idő kerekét 1994-ig, alighanem bizonyos Luis Lllosa őt választotta volna az ötvenen túl is istenien kinéző Sharon Stone partnerének.

A tizenhárom esztendeje készült, az A specialista című hollywoodi akciófilmben mégis az izompacsirta Sylvester Stallone feszített a szőke szexszimbólum mellett, pedig Schuster Roland is eljátszhatta volna a főszerepet.

Úgy, mint szerda kora este, amikor a bajnoki címet szerző Százhalombatta elleni presztízsmérkőzés második félidejében pályára lépett a korábban Sopronban szereplő futballista.

Az 1979. november elsején született támadó másfél éven belül negyedik alkalommal volt eredményes a Százhalombatta ellen. 2006 őszén a Pest megyeiek otthonában az ő két gólja kellett a 2–2 kiharcolásához, míg a tavalyi esztendő márciusának utolsó napján szintén az ő találata kellett hazai környezetben a pontmentéshez (1–1).

Így jött el június negyedike, amikor a negyvenöt percen keresztül megalkuvás nélkül küzdő labdarúgó nem csupán pontot, de pontokat érő gólt fejelt Nagy Endrének.

A jelenleg is Pasaréten szereplő labdarúgók tekintetében a Pénzügyőr házi gólkirályáról beszélünk, hiszen Törőcsik Attila (8) és Patkó György (7) ma már a Dabast, illetve a Százhalombattát erősíti. Érdekesség, hogy Schuster sokkal eredményesebb hazai pályán, mint vendégként (5–1), idegenben a Tatabánya II. hálóját vette be (2. forduló), míg a Sújtás utcában, illetve a Pasaréti úton a Tatabánya II. (17.), a Martonvásár (24.), a Dorog (27.), a Budafok (29.) és a Százhalombatta (30.) cerberusának köszönt be.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr36505860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása