HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

BUDAPEST-BAJNOKSÁG, I/B OSZTÁLY, 27. FORDULÓ: II. KERÜLET–RÁKOSLIGETI AC 5–1. Gyurka Árpád mesterhármasa, illetve hatvanöt perc futball után levonult a pályáról a vendégcsapat

2008.06.04. 12:49 Hormat

Vasárnap délután az osztályra az utóbbi időszakban nem jellemző esemény történt: levonult az egyik társulat.

A házigazda a Nándori – Juhász, Pintye, Szentandrási – Bagó, Gyurka G., Hámori, Tóth Z., Szabó G. - Szalay, Dobozy összetételben futballozva a félidőben 1–0-s előnnyel vonulhatott szünetre. Az első felvonásban kiegyenlített küzdelem folyt a pályán, majd egy nagy bedobást követően Hámori bólintott öt méterről a hálóba. A második félidő legelején egyenlített a csere nélkül érkező vendégcsapat, majd nem sokkal később egy közvetett szabadrúgás után Gyurka Árpád talált a hálóba. Itt kezdődött a bonyodalom. A vendégek egyik játékosa szöveg miatt megkapta második sárga lapját, majd legjobb emberük sérülés címén levonult a pályáról. Jött a Kerület-henger, alig perc alatt még háromszor került a látogatók kapujába a labda, majd csapatuk ötödik találata után a vendégeknek nem állt szándékában folytatni a mérkőzést. A hazai gólokon Gyurka Árpád (3), Hámori és Tóth Zoltán osztozott.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr18503046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása