HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

SZÁZHALOMBATTAI LK: TIZENEGYMILLIÓ FORINT KELL A MÁSODOSZTÁLYHOZ. Rednágel János, a klub elnöke reméli, hogy az önkormányzat okosan dönt május 29-én

2008.05.23. 02:22 Hormat

Tizenegymillió forint.
A Foci a köbön információja szerint ennyi hiányzik ahhoz, hogy az NB III, Duna-csoport jelenlegi éllovasa, vélhetően bajnoka, a Százhalombattai LK elindulhasson a második vonalban.
Valóban ennyin múlik a Százhalombatta sorsa?
A III. Kerületi TUE otthonában megvívott vasárnapi bajnoki után erről is kérdezte honlapunk a Pest megyei klub elnökét, Rednágel Jánost.
 
– Elnök úr, miként vélekedik erről a döntetlenre végződő óbudai összecsapásról?
– Úgy gondolom, hogy a kidolgozott helyzetek alapján meg kellett volna nyernünk a mérkőzést – felelte Rednágel János. – Három ziccerünk kimaradt, de ilyen a foci: a végén, ha a Kerület kapufája nem kifelé pattan, ki is kaphattunk volna. Összességében – különösen annak tudatában, hogy a Fehérvár döntetlent játszott az utolsó helyezett Budapesti Erőművel – azt hiszem, nincs különösebb probléma. A következő hazai mérkőzésen jó teljesítményt kell nyújtani, és akkor nem kell izgulni az utolsó három fordulóban.
 
– Úgy tudjuk, tizenegymillió forintra volna szükség az NB II-es rajthoz.
– Az NB II lehetőség, ha megnyerjük a bajnokságot. Akkor valóban szükséges az önkormányzati támogatás. A testület május 29-én dönt arról, hogy a hiányzó összeget megkapjuk-e. Remélem, hogy okosan döntenek, hiszen ilyen lehetőség, hogy első helyezett lehet egy csapat, nem mindig adódik. Három évvel ezelőtt voltunk már egy ponttal lemaradva (akkor a Budaörs vívta ki az NB II-be jutást – a szerző), voltunk másodikak és harmadikak is. Évek óta ott vagyunk az élmezőnyben, és ezt nem lehet mindig megismételni. Szeretnénk, ha nem ezen múlna a másodosztályba kerülésünk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr20483350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása