HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

NB III, ALFÖLD-CSOPORT, 27. FORDULÓ: SZIGETSZENTMIKLÓS–DABAS ELŐTT. A játéknap mérkőzése lehet a „kupán vágott” csapatok csatája

2008.05.23. 23:34 Hormat

Szombat délután 15 órakor az NB III, Alföld-csoportban a kisebb hullámvölgyben lévő Szigetszentmiklósi TK a Dabast látja vendégül.
 
Pest megyei csapatok, ha találkoznak, akkor a végén a hazaiak örülhetnek.
Nem, ezúttal nem a bajnokságban megvívott összecsapásokról, hanem a hétközi Pest Megyei Kupa-elődöntőkről beszélünk, mivel a Sülysáp–Szigetszentmiklós (3–3) és a Dunaharaszti MTK–Dabas (4–2) találkozó után is a házigazda vonulhatott boldogabban az öltözőbe.
 
Voltaképpen tehát aligha jó hangulatban készülhetnek a szigetszentmiklósi és a dabasi legények a szombat délutáni randevúra, bár az is tény, érdemi helyezést már egyik gárda sem érhet el, mert bár az SZTK-s bronz szépen csillogna, azért alighanem többet kell tenni, mint Algyőn, Szolnokon vagy éppen Sülysápon.
A Dabas bebetonozta magát a középmezőnybe, bár az eredmények mindenképpen arra engednek következtetni, mindkét helyen jobb lett a csapat.
 
Kérdés, szombaton mire mennek egymással, mert az azért borítékolható, nem csupán a hazai pálya miatt lenne ildomos győznie a házigazdának. Van miért küzdeniük a futballistáknak, ha másért nem, legalább önmagukért, hiszen az azért elgondolkodtató, melyik a nagyobb szégyen: egy megye-kettes csapattól három, vagy egy megye-egyestől négy gólt beszedni – tétmeccsen…
 
SZIGETSZENTMIKLÓSI TK–DABAS    
Szigetszentmiklós, szombat, 15 óra. Vezeti: Rácz Aladár (Mihálik Pál, Kepka Roland)
 
(A találkozóról a Foci a köbön fényképes tudósítást közöl várhatóan még szombaton.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr61484817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása