HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

PEST MEGYEI KUPA, NEGYEDDÖNTŐ, SORSOLÁS UTÁN. Rangadókra felkészülni: a Szigetszentmiklós a Turát, a Biatorbágy a Dunaharasztit fogadja május 13-án, illetve 14-én, míg a Sülysáp a Monorral, a Leányfalu a Dabassal meccselhet a továbbjutásért

2008.05.05. 22:38 Hormat

Hétfő délután öt órakor a PMLSZ Városház utcai székházában megtartották a Pest Megyei Kupa negyeddöntőinek sorsolását. Ami tény: izgalmakban aligha lesz hiány a továbbiakban. A Foci a köbön a helyszínen járt.

 

Túlzás nélkül állítható: több érdeklődőt érdemelt volna ez a hétfő délután. Persze érthető okból marad(hat)tak távol az érintettek, lévén ekkortájt már edzésre kell készülni, taktikai felállást rajzolni, tolódásos védekezést gyakorolni.

Hat Pest megyei klub képviselője látogatott a fővárosba, és bizony cseppet sem tűntek izgatottnak a jelenlévők.

Persze ne áltassuk magunkat: alighanem van olyan egyesület, amely bár győzelemre készül a PMK negyeddöntőjének jövő keddi, illetve szerdai játéknapján, vélhetően nem okoz földindulást az esetleges kiesés.

A vigaszág két „kalapja” így festett: Tápiógyörgye, Göd, Gödöllő, Dány, illetve Érd, Verőce, Százhalombatta és Törökbálint.

Hogy ne csigázzuk tovább az olvasót, álljon itt a program: Érd–Törökbálint, Verőce–Százhalombatta, Göd–Dány és Tápiógyörgye–Gödöllő összecsapásokra kerül sor alig több, mint egy hét múlva.

A legérdekesebb és legpikánsabb találkozónak talán az Érd–Törökbálint meccs ígérkezik, lévén a legutóbbi, télen lejátszott edzőmérkőzésük finoman fogalmazva is paprikás hangulatban ért véget. Hogy tovább fűszerezzük az összecsapást: a show-nak folytatódnia kell, ám hogy a bors kinek az orra alá kerül, méghozzá törve, ma még kérdéses.

És akkor térjünk rá a földszinten lévő impozáns konferenciateremben a „felső házra”. Elsőként a Monor neve került elő a „kalapból”, majd a Szigetszentmiklós, a Dunaharaszti és a Dabas nevét tartalmazó cetli.

Mint ismeretes, az alacsonyabb osztályban szereplő alakulat lesz a jövő heti házigazda, és eme példa szemléltetésére szolgált bizonyságul a Sülysáp, hiszen helycserés támadás után az már biztos volt, hogy az NB III, Alföld-csoportban tavasszal vitézkedő MSE a helyi KSK vendége lesz.

A következő páros „egybekelésénél” bár hatvanhét százalék volt arra, hogy a szintén az NB III, Alföld-csoportban szereplő SZTK idegenben lép fel, a Tura VSK nevének kihúzásakor Berla Attila, a TVSK edzője alighanem a fejét fogta volna, ugyanis csapata az erőltetett menethez a közeljövőben hozzászokik, ráadásul utazhatnak is Nagy Gáborék az egyik legjobbnak ígérkező kupacsata helyszínére.

A továbbiakban csupán az volt a kérdés, hová utazik a Dabas. Nos, mivel a Biatorbágy került a Dunaharaszti mellé, „Bián” dörzsölhetik tenyerüket a szurkolók, hiszen az sem lesz kis meccs, sőt!

Szóval Dajka László együttese, a Dabas Leányfalura látogat, ám fájdalom, Baranyai Norberték aligha leányokkal fognak „csatázni”. Elvben a győztes kiléte nem lehet kérdés még akkor sem, ha tudjuk, hogy az úgynevezett kiscsapatok mindig felszívják magukat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr68455786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása