HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

NB III, ALFÖLD-CSOPORT, A 20. FORDULÓ MECCSE LEHET. Szigetszentmiklóson vendégszerepel a Tisza Volán

2008.04.05. 13:54 Hormat

A télen megerősödő Dabastól hazai pályán kapott egy ötöst a Tisza Volán. Hogy ennek mégsem örültek Protity Sándor tanítványai, annak az oka prózai: nem a teljesítményükért kapták mindezt, hanem a kapujukba.
Érthető, hogy a szegediek ma este hat órától javító szándékkal lépnek fel Szigetszentmiklóson, ahol a helyi TK látogatói lesznek.
Persze Kispéter Zoltánék dolgát aligha könnyíti meg ama tény, hogy az SZTK legutóbbi öt tétmeccsét öt sikerrel, nem mellékesen 25–3-as (!) gólkülönbséggel abszolválták.
Igen ám, csakhogy ne feledjük, a vendégek eddigi tizenkilenc bajnokijukon ötvennégy alkalommal zörgették meg a hálót – természetesen „belülről”.
Ami bizonyos, a japán Homma Kazuo – aki tizenötöt vállalt a termésből – már nem gyarapíthatja találatai számát, hiszen már a diósgyőri közönséget boldogítja, mi több, egy darabig nem csupán a sikerre lesz éhes, hiszen egy helyi étterem vezetője ingyen étellel várja a légióst.
Természetesen az étvággyal szigetszentmiklósi oldalon sem lehet probléma, amit Szécsi Attila – ő már tizenkét találatnál jár a szezonban – és társai szombat kora este bizonyíthatnak. A vizitálóknál a korábban a Vasasban nevelkedő, 14-es számú támadótól, a huszonötödik évét taposó Zakar Szabolcstól várható a gólszerzés, lévén tizenegyszer volt eredményes tizenkilenc játéknap során.
A hetedik fogadja a harmadikat.
A helyezés alapján nem lehet kérdéses a győztes kiléte.
No de a formák alapján…
(A találkozóról honlapunk fényképes tudósítást közöl.)
 
NB III, Alföld-csoport, 20. forduló
SZIGETSZENTMIKLÓS–TISZA VOLÁN
Szombat, 18 óra. Vezeti: Gyekiczki I. (Kepka R., Frey M.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr27412371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása