HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

NB III, MÁTRA-CSOPORT, TURA–MTK SZUPERRANGADÓ UTÁN. LENCSE LÁSZLÓ: „Biztosak voltunk abban, hogy nyerni fogunk”

2008.04.02. 14:20 Hormat

Kevés labdát kapott, érthető, ha nem is igen volt helyzete. Mindez még az első félidőben történt, ám ahogy tavasszal a tulipán, a turai védelem is kinyílott, így pedig volt területe futni. Lencse László nem csupán a harmadik MTK-gólt szerezte vasárnap délután a Tura elleni szuperrangadón, de a második előtt ő tette vissza a labdát Gál Andrásnak, aki aztán gyönyörű gólt varázsolt Nagy Gábor kapujába.
– Mi a véleménye a találkozóról?
– Az első félidőt úgy értékelném, hogy a Tura nagyon nyomott, de végül nekünk is voltak kontratámadásaink – felelte a mezőny másik legjobbja, Lencse László. – Csak a második játékrészben tudtuk a mi akaratunkat ráerőltetni ellenfelünkre.
– Fogalmazhatunk úgy, hogy jó időben rúgták a gólokat?
– Mondhatjuk úgy, meg szerintem a Tura elfáradt, mi fizikálisan jobban bírtuk a mérkőzést, és ennek is köszönhetően nyertünk.
– Ha valaki azt mondja a kezdés előtt, hogy három-nullára nyernek, kineveti vagy rábólint, mondván, mi sem természetesebb?
– Egyértelműen az utóbbi. Maximalista vagyok, és az egész csapat bízott a sikerben, biztosak voltunk abban, hogy nyerni fogunk. Nagyon elszántak voltunk az otthoni egy-négy után.
– Mi következhet ezután?
– Mi most már nem foglalkozunk mások eredményeivel. Tesszük a magunk dolgát, minden meccsen próbáljuk magunkból a maximumot kihozni, remélem, ez sikerülni is fog.
– Bemutatkozott már a honi élvonalban, a szakemberek az egyik legnagyobb igéretnek tartják. Mi a célja hosszú távon?
– Minden focista álma a külföldre igazolás, természetesen az enyém is. Az NB I-ben szeretnék még szerepelni, és azután kiszerződni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr11407990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása