HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

NB III, MÁTRA-CSOPORT, TURA–MTK SZUPERRANGADÓ UTÁN. KÁKONYI DÁNIEL: „Nem engedhetjük meg magunknak, hogy hibázzunk!”

2008.04.02. 14:16 Hormat

Kapott hideget-meleget. Be-becsúszott egy-egy hiba, ráadásul épp az MTK kispadja előtt. Csoda-e, hogy a kék-fehérek trénere, Teodoru Vaszilisz szinte mindig őt, azaz Kákonyi Dánielt „találta meg”?
A második félidőből azonban még két perc sem telt el, vezetéshez jutott a fővárosi brigád. Ki nem találnák, ki volt eredményes. Naná, hogy Kákonyi Dániel.
 
– Számított arra, hogy ilyen simán nyernek?
– Erre készültünk egész héten – felelte Kákonyi Dániel, a mezőny egyik legjobbja. – Mentálisan rajta voltunk a találkozón, és kimondatlanul is erre számítottunk. Az év mérkőzése volt ez mindegyikünknek.
– Mi az oka a pálfordulásnak? Az odavágón riválisuk nyert hárommal, most az MTK.
– Az első mérkőzésen rengeteg egyéni hiba döntött, ami mostani meccsen nem jött ki.
– Nem volt könnyű dolga az első felvonásban a kispad előtt játszania, hiszen az edzőjétől kapott a fejére rendesen. Ennek is volt köszönhető, hogy az MTK vezető gólja az ön nevéhez fűződött?
– Az első gól nagyon kellett, bár addig sem játszott rosszul a csapat. Úgy gondolom, az döntötte el a csatát, hogy ki szerezte az első találatot.
– Immár az MTK vezeti a bajnokságot, még ha nem is pontelőnnyel. Innentől kezdve a bajnoki címig tartó út sétagaloppá válhat?
– Egyáltalán nem. Minden mérkőzéshez ugyanúgy kell, hogy hozzáálljunk, mint a Tura ellenihez. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy hibázzunk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr29407985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása