HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

U11-ES NEMZETKÖZI TORNA, AUSZTRIA. Egyedüli magyar csapatként a Szigetszentmiklósi TK kilencedikként zárt, a Red Bull Salzburgé lett a aranyérem

2008.06.13. 16:00 Hormat

Tizenhat csapatból végzett a kilencedik helyen a Reibl György vezette SZTK U11-es gárdája Ausztriában.

Mindez jó szereplésnek mondható, hiszen egyfelől ebben a korban nem az eredményesség számít, másrészt a házigazda SKU mellett a bivalyerős, végül csont nélkül a négyes csoportban háromból hármat nyerő Rapid Wien is besorolást nyert a Pest megyeiek kvartettjébe.

Az A-csoportban a Rapid (9 pont) és az SKU (4) mellett/mögött a szintén négy egységet gyűjtő SZTK végzett, míg a playoffban előbb az SV Gallneukirchent (2–0) tanították móresre, majd jöhetett az SV Scheibbs (3–2) elleni csata, végül következhetett a W. S. Neitersen (2–0) elleni diadal.

A legjobb négybe végül csupa osztrák egylet került. A harmadik helyért vívott ütközet tartogatott izgalmakat, hiszen az SV Oberndorf csak nehezen adta meg magát a LASK Linznek (2–1). (A vesztest egyébként a végső győztes Red Bull múlta felül a playoff során (2–1), míg a végül bronzérmet szerző LASK a Pasching elleni kudarcot követően bánkódhatott (2–0).

A döntőt végül a Red Bull ha nem is könnyen, de abszolválta a Pasching ellen (1–0).

Izgalomban tehát nem volt hiány, ám alighanem annak sokkal, de sokkal jobban örült volna minden magyar, ha a végső küzdelemben néhányszor szívinfarktus-közeli állapotba került volna az ember, hiszen az azt jelentette volna, bizony azt, hogy az SZTK a fináléban is érdekelt volt.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr60518504

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: best Hosting sites 2018.12.06. 15:38:27

A világ 10 legszebb vasútvonala - Gretta

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása