HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

NB III, ALFÖLD-CSOPORT, 29. FORDULÓ: BUDAPEST HONVÉD II.–ALGYŐ 0–0. Emberhátrányban is pontot szereztek a látogatók: vendégkapus a mezőnyben

2008.06.09. 00:42 Hormat

Három meccsen két pont: a Budapest Honvéd II. „zavartsága” persze nem véletlen, elég, ha az elmúlt hetekben a „nagy” kispesti legénység bármelyik bajnokiját megnézzük.
 
Legutóbb a Tisza Volán ellen győzött a Budapest Honvéd II. A 4–1-es, fővárosban aratott siker óta immár három hét telt el, ám sem a Szolnoki Spartacus (otthon, 1–1), sem a Hódmezővásárhely (1–2, idegenben), sem vasárnap, az Algyő ellen (0–0) nem sikerült győzni.
A piros-feketék a Horváth Gábor – Élő Zsolt, Csertői Valentin, Nemes Norbert, Bojtor László – Kocsis Ferenc (Horváth Balázs), Horváth László, Szőllősi Ferenc, Fritz Attila (Viscsak Erik) – Varga Csaba, Horváth Richárd (Piros Gábor) összetételben kezdtek, míg a vendégek a Korom Tamás – Pécsek Tibor, Tóth Lukács, Krucsó Ákos, Végh Ariel – Kothencz Péter, Daróczi László (Szélpál Attila), Retek Flórián, Makra Zsolt – Gyimesi László (Tombácz Róbert), Pálinkó Máté (Papdi Csaba) alakulattal kívántak minél jobb eredményt elérni.
Nos, alighanem a 0–0 megfelelt volna előzetesen, különösen úgy, hogy Végh Ariel kiállítása miatt negyven percen keresztül emberhátrányban futballozott az Algyő. Érdekesség, hogy a véghajrában Gyimesi László helyett a mezőnyben lépett pályára Tombácz Róbert, a gárda első számú kapusa.      

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr47510528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása