HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

NB III, DUNA-CSOPORT, 28. FORDULÓ: PÉNZÜGYŐR–BUDAPESTI ERŐMŰ 2–1. Szőke László büntetett

2008.06.03. 03:37 Hormat

Miután hét közben a Pénzügyőr 2–1-re verte a Budafokot (a gólokat Perevegyencev Artyom, Schuster Roland, illetve Dobray Zsolt szerezte), szombat délután a Budapesti Erőműt fogadta. Az ősszel Patkó György góljával nyert a PSE (1–0), ám az az Erőmű egy másik egylet volt. A mostani összecsapás pikánsnak igérkezett, hiszen Szőke László először játszott volt együttese ellen. Amint azt korábban a Foci a köbönnek adott terjedelmes interjújában a futballista elmondta, az utolsó szeget ő akarja beütni egykori klubja koporsójába. Nos, mindez nem jöhetett össze, hiszen a Budafoki útiak már korábban búcsút intettek a harmadik vonalnak, ám a harmincharmadik születésnapját május utolsó, azaz a meccs napján ünneplő Szőke csereként beállva tizenegyesből szerezte meg a PSE győztes gólját.

Ezen a találkozón hosszú idő után újra elfoglalhatta helyét a védelem tengelyében Bősze András, valamint játéklehetőséghez jutott a legutóbb Dabason futballozó Salamon Sándor.


PÉNZÜGYŐR–BUDAPESTI ERŐMŰ 2–1 (1–1)

Pasarét, 150 néző. Vezette: Miráki Gábor

Pénzügyőr SE: Kocsis G. (7) – Salamon S. (5), Bősze A. (6), dr.Vainer A. (6), Pinkóczi K. (6) – Kopcsa B. (5), Kerényi Zs. (6), Schuster R. (6), Zborovszky K. (5) – Perevegyencev A. (6), Kádár A. (6). Edző: Sólyom Ferenc.

Csere: Kopcsa B. helyett Kerényi K. (6) a 60., Zborovszky K. helyett Szőke L. (0) a 71., Bősze A. helyett Szikes P. (0) a 77. percben.

Gólszerző: PEREVEGYENCEV ARTYOM (1–0) a 7., KÁRPÁTI ZOLTÁN (1–1) a 21., SZŐKE LÁSZLÓ (2–1, 11-esből) a 83. percben

Sárga lap: Salamon S. a 10., Szőke L. a 83., Kerényi K. és Schuster R. a 87 percben.

 

PERCEK ÉS GÓLOK

7. perc: Schuster indította Kádárt a baloldalon, akinek beadását az érkező Perevegyencev Tyom közelről a hálóba lőtte (1–0).

21. perc: Egy jobboldali támadás végén az érkező Kárpáti 10 méterről a jobb sarokba talált (1–1).

83. perc: Schustert akadályozták szabálytalanul a 16-oson belül. 11-es! A büntetőt Szőke magabiztosan értékesítette (2–1).


MESTER(I) MÉRLEG

Sólyom Ferenc, a Pénzügyőr edzője:Izzadtságszagú győzelem után nagy boldogság volt az öltözőben. Szőke Laci góljával méltóan ünnepelte harmincharmadik születésnapját. Boldog születésnapot, Szoesz! Gratulálok a Fiúknak!


HÁROM GENERÁCIÓ A PÁLYÁN! A mérkőzés kezdőrúgását Sashegyi István, a ’70-es évek kitűnő PSE-labdarúgója végezte el. A labdát Sashegyi Zoltán, a ’90-es évek meghatározó PSE-labdarúgója, jelenlegi U19-es edző kapta, majd Sashegyi Krisztián, a jelen ígéretes PSE-futballistája vette át a „stafétabotot”. Egy család, három generáció, mind a Pénzügyőrben! Szép volt, fiúk!


UTÁNPÓTLÁS

U19: Budapesti Erőmű–Pénzügyőr 0–6

U16: Budapesti Erőmű–Pénzügyőr 6–0

U17: Pénzügyőr–Fővárosi Vízművek 8–3


(Köszönet a tudósításért BODOKI JÓZSEFNEK, a Pénzügyőr technikai vezetőjének!)


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr17500566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása