HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

NB III, ALFÖLD-CSOPORT, A 28. FORDULÓ UTÁN: ELDŐLT AZ ARANYÉREM SORSA? Miközben Cseke Tamás négy góljával könnyedén nyertek a viharsarkiak, információnk szerint az éllovas Békéscsabának hetvenmillió forintos tartozása van

2008.06.02. 16:25 Hormat

 

BÉKÉSCSABA–REAC II. 6–1. Negyedóra alatt eldőlt a három pont sorsa

Két talán legnevesebb labdarúgója, a házi és nem mellesleg csoport-gólkirály Pozsár Gábor és Udvari Szabolcs nélkül – mindketten a kispadon foglaltak helyet – kezdett neki a REAC II. elleni összecsapásnak a listavezető, mi több, utólag azt is mondhatnánk, koránt sem volt nehéz dolga Szarvas János tanítványainak. Nem, mert negyedóra alatt három gólig jutottak a lila-fehérek – két Cseke Tamás-találat között Sajben Gábor is gólt szerzett –, sőt, a félidő hátralévő részében még két góllal terhelték meg szegény Botlik Dániel hálóját. 5–0 után aztán Schlafer Kristóf révén szépített a rákospalotai gárda, ám Cseke Tamás negyedórával a vége előtt megadta a kegyelemdöfést a fővárosiaknak (6–1). A Békéscsabának a hátralévő két játéknapon egy pont megszerzése biztosan elegendő ahhoz, hogy megnyerje a pontvadászatot.

Információnk szerint a lila-fehér klubnak összesen hetvenmillió forintos (!) tartozása van. Első hallásra mindez rettentő soknak tűnhet egy NB III-as egyesület esetében, ám mert forrásunk megbízható, így teret adunk az információnak.

 


BAJA–SZIGETSZENTMIKLÓS 1–1. Egy pont a negyvenkilencedik születésnapra

Miközben Békéscsabán egyre-másra vette be Szarvas János csapata a szerény képességű, ám legutóbb éppen a nagy vetélytárs Baját verő rákospalotai csapat kapuját, Goretich Gábor alakulata Patakfalvi Balázs remek fejese után három percnyi játék után hátrányba került. (A gólszerzőnek az elmúlt fordulóban nem volt szerencséje, hiszen mint azt a Tévé a köbön rovatunkban videófelvételen is láthatták, Patakfalvi a Dabas ellen egy emelést követően csupán felső kapufáig jutott.)

A szigetszentmiklósi öröm nem tartott sokáig, ugyanis a huszonkilencedik minutumban Papp Péter révén egyenlített a BLSE. A második játékrészben a vendégcerberusnak, Szabó Kálmánnak többször is játékba kellett avatkoznia, mi több, ekkor inkább a házigazda előtt adódtak nagyobb lehetőségek, az eredmény már nem változott. Igaz, a június 2-án, hétfőn a negyvenkilencedik születésnapját ünneplő SZTK-trénernek, Rubold Péternek alighanem az egy pont is elfogadható ajándék.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr63499656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása