HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

NB III, ALFÖLD-CSOPORT, 28. FORDULÓ: DABAS–ÖRKÉNY 9–0. Mészáros Dániel négy találatával szinte egymaga kiütötte a vendégcsapatot

2008.06.02. 16:20 Hormat

Már a félidőben 6–0-ra vezetett, végül megalázó csapást mért az Örkényre a Pest megyei csapatok csatáján a hazai pályán futballozó Dabas.

Ami nem ment egy hete Szigetszentmiklóson, az ment az Örkény ellen. Mészáros Dániel négy alkalommal vette be a kapuba újra visszakerülő Edelényi Dániel hálóját, akinek nincs szerencséje a Pest megyei csapatokkal, hiszen egy ízben a Gödöllő kapusaként az NB III, Mátra-csoportban néhány esztendeje tizenegy gólt kapott a Tura VSK-tól.

A Szigetszentmiklóson kényszerűségből belső védőként futballozó Vass Norbert ezúttal visszakerült eredeti posztjára, és a középpályás mindezt két góllal hálálta meg edzőjének, Dajka Lászlónak, mi több, ő indította el a dabasi gólparádét. A másik három találaton Törőcsik Attila, Volenszki Zoltán és Namuquita Roland osztozott. Az Örkény labdarúgói, úgy tűnik, nem tudták feldolgozni, hogy jövőre csak a Pest megyei első osztályban indulhatnak, elvben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr99499647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása