HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

SZÁZHALOMBATTA: REMEK EZ A HÉT! Amíg csütörtökön eldőlt, hogy a csapat az NB II-ben állhat rajthoz az ősszel, a labdarúgók Fehérváron is nyerni tudtak

2008.06.01. 22:13 Hormat

Amint azt az SZLK honlapja, a http://www.battafoci.gportal.hu/ megírta, csütörtökön Százhalombatta város képviselő testülete nem gördített akadályt Gálvölgyi István csapatának másodosztályban való indulásához, azaz megszavazták azt a hiányzó összeget a jelenleg még az NB III, Duna-csoportban szereplő klubnak, amely – mint korábban hírül adtuk – információnk szerint tizenegymillió forint.

Az örömnek – ne feledjük, egyesületi vezető, edző és a csapat egyaránt meg akarja magát méretni egy osztállyal feljebb, ez az, amit manapság sajnos hangsúlyoznunk kell, holott elvben ez lenne a természetes – azonban még koránt sem volt vége, ugyanis Havrán Józsefék vasárnap a sokáig a battaiakra is tapadó Fehérvár II. otthonában is nyerni tudtak. A három pont sorsa már az első tíz percben eldőlt, ugyanis Bakó László a harmadik, míg Havrán József a kilencedik percben vette be Halasi Péter hálóját. A krónikához hozzátartozik, hogy Jakab Árpád kiállítása miatt a vendégcsapat negyven percig emberhátrányban futballozott.


(A Tata elleni győztes, bajnoki címet jelentő mérkőzés után, Szép Ivett által készített fotókat hamarosan közzétesszük oldalunkon!)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr50498462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása