HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

U19-ES EB-SELEJTEZŐ, ELITKÖR, MAGYARORSZÁG–PORTUGÁLIA ELŐTT. Karnyújtásnyira Csehország

2008.05.23. 23:36 Hormat

Sorsdöntő csata előtt a mieink: amennyiben szombat délután a magyar U19-es válogatott nem győzi le Portugáliát, akkor lemarad a csehországi kontinensdöntőről.
 
Ha hinni lehet a sportnapilapnak – márpedig miért ne lehetne? –, akkor szerda este mindösszesen kétszázötvenen foglaltak helyet a székesfehérvári Sóstói Stadionban.
Sacc per kábé ez az a szám, amely a helyi utánpótláskorú játékosokat nézve helytálló, azaz vagy csupán ők voltak kinn a mieink Ciprus elleni győztes (2–1) meccsén, vagy nem. Fene se tudja, melyik a rosszabb, ami viszont biztos, Gulácsi Péteréknek ennél több drukkerre volna szükségük.
 
Különösen annak fényében, hogy a továbbjutásról dönt a szombati találkozó, azaz elvárható volna, hogy aki csak tud, a helyszínen izgulja végig a fiatalok kilencven percét.
Az persze a sors, no meg az MLSZ fintora – illetve, inkább a szurkolóké, a futball mellett még kitartóké –, hogy ugyanezen a napon a „nagycsapat” is pályára lép, nem mellékesen az Eb-címvédő Görögország legjobbjai ellen.  
 
Sisa Tibor, U19-es válogatottunk szövetségi edzője az MLSZ honlapjának adott nyilatkozatában arra kéri a kilátogatókat, hogy bíztassák a fiúkat, illetve azt is elárulta, elképzelhető, hogy a vendégek alakítanak ki több helyzetet és ők birtokolják többet a labdát, ám úgy érzi, ez a csapat képes megverni a luzitán együttest.
Mi mást is kívánhatnánk? Úgy legyen!
 
MAGYARORSZÁG–PORTUGÁLIA
Székesfehérvár, Sóstói Stadion, szombat, 16 óra 30.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr33484822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása