HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

SZÁZHALOMBATTAI LK: GÓLKIRÁLY A KISPADON. Károlyi Róbert a honlapunknak adott interjújában bevallotta, már nem tudna végigjátszani egy meccset, ugyanakkor hiszi, a Pest megyeiek az NB II-ben középcsapattá válhatnak

2008.05.23. 02:21 Hormat

III. Kerület–Százhalombatta 0–2.
Gólszerző: Károlyi Róbert (2).
Az előző szezonban nem csupán a Hévízi úton nem tudták tartani a Százhalombatta rutinos, élvonalat megjárt harminchat esztendős támadóját, hiszen a Budapesti Erőmű otthonában öt (!!!) gólt szerzett.
Elképesztő pályafutás, megannyi sikerrel és góllal fűszerezve.
Károlyi Róbertet az óbudai találkozó után invitálta rövid beszélgetésre a Foci a köbön.
 
– Mit látott a kispadról?
– Úgy gondolom, jó mérkőzés volt, igazságos döntetlen született – felelte Károlyi Róbert. – Mind a két csapat a végén nyerhetett volna, azt hiszem, a mezőnyben is jó volt az ellenfelünk.
 
– Előzetesen elfogadta volna a Hévízi úton az egy pontot?
– Nem, mert mindenhová nyerni megyünk.
 
– Ismét sérüléssel bajlódik, hogy a tartalékok közé jelölték, vagy ez az állapot már a korának köszönhető?
– Ez már a kornak köszönhető. (nevet) Őszintén szólva, azt hiszem, egy egész mérkőzést már nem bírnék végig. Ez egyfajta hallgatólagos megállapodás.
 
– Mondhatni, ön a biztonsági támadótartalék?
– Igen, ezt így is beszéltük meg. Ha valami baj van, akkor be tudok szállni, és esetleg tudok segíteni a csapatnak. Ennyi talán még van bennem.
 
– Mit hozhat a jövő?
– Ó, erről még nem tud mondani senki semmit. Anyagilag még helyre kell tenni az NB II-t, és ha ez megvan, akkor leülünk és megbeszéljük, hogy másodosztály vagy valami más következik nekem.
 
– A számból vette ki a szót, merthogy az alapkérdésnél is az ön szerepére céloztam… Mondjuk egy megyei első osztályban, ha jól sejtem, vígan eljátszhatna. Egyáltalán vonzza ez, vagy derogál ez a szint?
– Aki a futballt szereti – nem azt mondom, persze, hogy mindegy, hol játszik az ember, de –, annak egy jó közösség már elég, teljesen amatőr szinten. Azt hiszem, hogy mindegy, milyen osztályról beszélünk.
 
– Ilyen szezonra számított tavaly ősszel, amikor nekiálltak először edzeni? Látta maga előtt az aranyserleget?
– Még nem akasztották nyakunkba az aranyérmet. De szerintem a hétvégén meg fogjuk szerezni a három pontot és bajnokok leszünk. Így gondoltuk mi is, hogy megerősítve a csapatot a legjobbak leszünk. Nem volt kérdés ez, hogy így lesz, sőt, már az elején sem. Két-három jó csapat van a csoportban, és nyilván azok is vannak elől a tabellán.
 
– Jó néhány százhalombattai brigádban szerepelt pályafutása során. Ezt a mostanit hová helyezné a rangsorban?
– Azt hiszem, tényleg nagyon sok NB I B-s, NB II-es csapatban játszottam Battán, voltak kifejezetten jó csapatok, de akkor profi körülmények között zajlott az egész, ez a mostani pedig egyfajta átmenet a profi és az amatőr között. Ez a jelenlegi keret megerősítve helyt fog állni a másodosztályban. Biztos vagyok benne, hogy jó középcsapat lesz a Százhalombatta.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr46483349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása