HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

MTK: ÚJRA MEGSÉRÜLT A HÁTVÉD. Kornis Attila alighanem már csak az új szezonban futballozhat, de azt mondja, U19-es válogatottunk szombaton legyőzi a portugálokat

2008.05.23. 21:00 Hormat

Egy hónap kihagyás után újra edzett, aztán elég volt egy meccs, egy századszorra bemutatott becsúszás és megtörtént a baj.
Kornis Attila, az MTK védőként és középpályásként is bevethető labdarúgója, az NB III, Alföld-csoportban szereplő Vasas II. őszi társgólkirálya ágyéksérülés miatt hiányzott heteken keresztül a kék-fehérek NB III, Mátra-csoportban szereplő második, mégis listavezető egyletéből, ám érthető, hogy sportoló lévén a mozgás a lételeme, így néhány nap gyakorlás után igent mondott az U19-es gárda hívó szavára.
Felmerül az emberben a kérdés, vajon érdemes volt-e kockáztatni?
 
„Ez a kérdés már bennünk is felmerült, de úgy éreztem, hogy jól sikerült az az egy hét edzés – válaszolta megkeresésünkre Kornis Attila. – Aztán azon a kedden kaptam egy telefont Agárdról, hogy ki kéne segítenem az U19-es csapatot Debrecenben. Természetesen igent mondtam, mert már nagyon hiányzott a játék, és úgy gondoltam, hogy az ifimeccs egy jó felhozó lesz majd nekem. De sajnos nem így lett és egy becsúszást követően megroppant az ágyékomnál valami. Az ultrahangos vizsgálat kimutatta, hogy részleges csípőhorpaszizom-szakadásom van. Így utólag már persze okosabb az ember, hogy nem lett volna szabad még játszanom, de akkor csak a meccsre gondoltam, hogy egy hónap után újra játszhatok.”

Kornis Attila természetesen figyelemmel követi több klubtársa szereplését az U19-es Eb-selejtező elitkörében, és a sérülés hétfőn, a litvánok elleni 2–2 elleni csata során is megbosszulta magát, hiszen csapattársa, Szekeres Adrián mindkét kapott gólban főszerephez jutott.
„Valóban, Adrián sérülten játszott, de nem hiszem, hogy emiatt hibázott volna. Az első gólról szerintem nem ő tehetett, mert benne van egy szélső védőnél, hogy egy az egyben megverjék. Viszont a bepasszolt labdánál belül is jobban figyelhettek volna… A másodiknál sajnos tényleg nagyot hibázott. Nagyon erős a fejjátéka és pont egy rosszul eltalált fejesnél került az ellenfélhez a labda. De ez benne van ebben a sportban. Azt is hozzá kell azonban tenni, hogy elől megint csak elszórakozták a helyzeteket a csatárok, és ha belövik azokat, akkor a litvánok nem szereznek két gólt, vagy legalábbis nem lett volna elég a döntetlenhez a két találatuk… De ez már megtörtént, szerintem a srácok levonták a következtetést ebből a meccsből, és a következő két meccset megnyerik.”
 
Azt nem tudjuk, Kornis Attila szokott-e lottózni, ha nem, javasoljuk, töltsön ki egy szelvényt, ugyanis mint ismeretes, ha nehezen is, Ciprust már megverték a mieink. Őszintén reméljük, hogy a portugálok ellen kiharcolja válogatottunk a csehországi finálét, hiszen azzal nem csupán futballunk nyerne sokat, de egy jelenleg sérült labdarúgó gyógyulását is talán felgyorsítaná…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr9484638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása