HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

PEST MEGYEI KUPA, ELŐDÖNTŐ, VIGASZÁG: TÖRÖKBÁLINT–SZÁZHALOMBATTA ELŐTT. Családi csata, avagy fiú az apa ellen

2008.05.21. 02:42 Hormat

Szerda délután öt órakor fontos mérkőzésre kerül sor Törökbálinton. A helyi, Varga László edzette TTC vélhetően parázs presztízsmeccset vív majd a Százhalombattával. Az NB III, Duna-csoportban szerepel mindkét gárda, ám ennél is különlegesebb szituációt, ritka  csemegét tartogat a futballszerető polgároknak egy összecsapás, amire nem kerülhet sor a pályán. Hogy miről beszélünk? Nos, a fekete-fehérek keretét erősíti egy huszonkettedik évét taposó fiatalember, bizonyos Gálvölgyi Márton, aki vélhetőleg a kezdő csapat tagjaként tehet sokat a Törökbálint sikeréért. Igen ám, csakhogy a Gálvölgyi István edzette Százhalombatta is sikerre, azaz továbbjutásra, egyben a Magyar Kupa 2008/2009-es kiírásának főtáblájára kívánkozik.
A névazonosság „természetesen” nem véletlen, ugyanis a fiú (Márton) megpróbálja az apa (István) kedvét elrontani.
Persze utóbbi alighanem szíves örömest kiegyezne azzal, hogy Márton gólt rúg, ám a Százhalombatta jut tovább…
Ősszel, a tizennegyedik játéknapon a TTC otthonában már megmérkőzött egymással a két fél, akkor Mészáros Dániel, illetve a végül a kiállítás sorsára jutó Ódor Zoltán góljával 1–1-re végeztek, ám a november tizennyolcadiki szuperrangadón – a második fogadta az első helyezettet – Gálvölgyi Márton nem lépett pályára, a cserepadon ugyanakkor bevetésre várt.
 
TÖRÖKBÁLINT–SZÁZHALOMBATTA
Törökbálint, szerda, 17 óra. Vezeti: Molnár Csaba (Suscsák János, Simon Tamás)  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr87479844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása