HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

BUDAPEST-BAJNOKSÁG I/B OSZTÁLY, 25. FORDULÓ: II. KERÜLET–BUDAI XI. 2–3. Kétszer is vezetett a házigazda, mégis vereséget szenvedett

2008.05.21. 02:39 Hormat

Az egy héttel ezelőtti vereséget a Vasas pasaréti sportcentrumában szerette volna javítani vasárnap este hat órakor a II. Kerület. A nyolcadik helyezett házigazda riválisa a negyedik, nem mellesleg „örökös” edzőpartner Budai XI. volt. A hazaiak a Nándori – Gyurka G., Balázs P., Szentandrási, Pintye – Tóth Z., Szabó G., Szalay, Schiff, Radnai – Dobozy összeállításban és remekül is kezdtek, hiszen az első félidőben kétszer is vezettek, pechjükre a Budai XI. mindkétszer egyenlített. A második félidőben csupán egy gól esett, azt is a vendégek szerezték. A II. Kerületre ezen a héten sem vár könnyed találkozó, ugyanis a volt válogatott Plókai Attilát is a soraiban tudó, nem mellesleg egy mérkőzéssel kevesebbet játszó, a listavezető Hegyvidéktől kettő, a második Nagytéténytől egy ponttal lemaradó jelenlegi bronzérmes RKSK lesz az ellenfél.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr40479839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Big Dogs 2008.05.22. 12:53:28

Elég pontatlan az írásod, nem mellesleg.....
süti beállítások módosítása