HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

BL-DÖNTŐ: CHELSEA–MANCHESTER UNITED ELŐTT. Britek gigája

2008.05.21. 02:44 Hormat

Szerda este háromnegyed kilenckor ebben a szezonban utoljára csendül fel a Bajnokok Ligája himnusza. A finálét Moszkvában két angol csapat, az idei bajnok Manchester United és az ezüstérmes Chelsea vívja.
 
Itt a vége.
Hogy aztán ki fut el véle, mármint a serleggel, ma még nem lehet tudni.
A remek fináléhoz a két csapat, no meg a keretben található labdarúgók adottak, bár a döntő ütközetek inkább szoktak izgalmasak lenni, semmint színvonalasak.
Persze a kettő nem zárja ki egymást, akárcsak az, hogy végül két brit sereg fut egymásba Moszkvában.
Az egyenes kieséses szakaszban kétségkívül a Manchesternek volt nehezebb dolga, hiszen amíg Sir Alex Ferguson tanítványai az olasz AS Roma és a spanyol Barcelona testén keresztül jutott el a legvégső fázisig, addig a „kékeknek” a török Fenerbahce mellett házi rangadón a Liverppoolon kellett túljutnia.
Mindebből persze nem következik, hogy az MU a jobb, amire az is bizonyságul szolgálhat, hogy a Premier League idei kiírásában mindkétszer a házigazda nyert. Londonban 2–1-et, míg az Old Traffordon 2–0-t mutatott az eredményjelző.
Pechjükre most semleges helyszínen találkoznak…
 
Bajnokok Ligája, döntő
CHELSEA–MANCHESTER UNITED
Moszkva, Luzsnyiki-stadion, szerda, 20 óra 45. Vezeti: Lubos Michel (szlovák)    

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr39479846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása