HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

NB III, DUNA-CSOPORT, 25. FORDULÓ: PÉNZÜGYŐR–SÁRISÁP-SIKÉR 0–0. Nyerhettek volna a vendégek

2008.05.12. 20:16 Hormat

A hétvégén a Pénzügyőr az újonc Sárisápot látta vendégül Pasaréten. Ami a Martonvásár ellen összejött, sikerült Karcagi Pál együttese ellen is, jelesül nem kapott gólt a PSE, ám míg majd’ másfél hete Schuster Roland és Szőke László bevette a rivális kapuját, az ünnepi hétvégén „néma” maradt a fővárosi legénység.
 
PÉNZÜGYŐR–SÁRISÁP-SIKÉR 0–0
Pasarét, 250 néző. Vezette: Rákosi Tamás
Pénzügyőr SE: Kocsis G. (7) – Dóczi Sz. (6), Szikes P. (8), dr. Vainer A. (7), Zborovszky K. (6) – Kopcsa B. (5), Kerényi K. (6), Schuster R. (6), Meggyes B. (5) – Gegesi-Kiss T. (5), Kerényi Zs. (6). Edző: Sólyom Ferenc.                                                               
Csere: Kopcsa B. helyett Kovács B. (5) az 54., Gegesi-Kiss T. helyett Kádár A. (4) az 54., Meggyes B. helyett Polákovics A. (0) a 66. percben.
Sárga lap: dr. Vainer A. a 77. percben
 
MESTER(I) MÉRLEG
Sólyom Ferenc, a Pénzügyőr edzője:– Gyenge napot fogtunk ki és az eredmény ránk nézve hízelgő. Remélem, hogy szerdára rendet tudunk tenni a fejekben és az elmúlt hétvégi Hozzáállást mutatja a csapat.
 
UTÁNPÓTLÁS
U19: Pénzügyőr–Sárisáp 6–2
U16: Pénzügyőr–Sárisáp 10–1
U17: Olympiakosz–Pénzügyőr 4–2
 
(Köszönet a tudósításért BODOKI JÓZSEFNEK, a Pénzügyőr technikai vezetőjének!)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr58465479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása