HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

NAGYKÁTA: GYÁSZ UTÁN. Mérkőzés Nagy Gábor emlékére

2008.05.11. 03:07 Hormat

Egykori játékosa, Nagy Gábor „Kriszti" emléke előtt szeretne tisztelegni egy jótékonysági mérkőzés alkalmával korábbi csapata, a Pest megyei I. osztályban szereplő Nagykáta SE, valamint a Soproni Ligában vitézkedő Diósgyőri VTK.
Nagy Gábor áprilisban bekövetkező tragikus halála után a nagykátai sportvezetők elhatározták, hogy az egyesület szerény körülményei ellenére is megpróbálnak segíteni a családon.
A DVTK személyében partnert is talált a nemes ügyhöz, hiszen a miskolciak azonnal igent mondtak a felkérésre, ugyanis csak annyit kérdeztek, hogyan segíthetnek. Ennek értelmében megállapodás született egy jótékonysági mérkőzésről, amelynek bevétele a család megsegítését szolgálja.
A mérkőzésre 2008. május 28-án, szerdán 17 órai kezdettel kerül sor Nagykátán, a Sport utcai labdarúgópályán.
A belépők egységesen 800 Ft-ba kerülnek.
Várnak minden kedves sportbarátot ezen a szomorú, ám mégis felemelő napon, jöjjenek, érezzék jól magukat, valamint adományaikkal segítsék a gyászoló családot.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr52463301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása