HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

III. KERÜLETI TUE: HATGÓLOS SIKER A FŐVÁROSI DERBIN. Gubán László szenzációs sorozata

2008.05.06. 19:04 Hormat

Remek játékkal verte vasárnap délután a III. Kerületi TUE hazai pályán a kiesés ellen hadakozó Budapesti Erőműt. A 7–1-es diadalból Gubán László tevékenyen kivette a részét, ugyanis a Gubi becenévre hallgató labdarúgó duplázott. Mindez még semmi ahhoz képest, ami ezután jön, illetve ezt megelőzően történt: Gubán sorozatban harmadik bajnokiján volt eredményes, hiszen az Erőmű elleni csatát megelőzően Dorogon is két gólt szerzett, amely nélkül aligha nyert volna Bognár György gárdája (3–2). Két hete a Siófok II. bár elvitte a három pontot a Hévízi útról (1–2), a becsületgól a július 20-án már a huszonhetedik évét betöltő óbudai tízes nevéhez fűződött.
Az eddig eltelt kilenc tavaszi játéknapon a TUE tizenhárom pontot gyűjtött a megszerezhető huszonhétből, ami közel ötvenszázalékos mérlegnek tekinthető, valamint tizenhétszer volt eredményes az alakulat.
Az elkövetkező két hét mindenesetre nem lesz sétagalopp, hiszen az előttünk álló víkenden Budafokon lép gyepre a III. Kerület, majd jövő héten a listavezető Százhalombatta vizitál a Hévízi úton.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr30457152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása