HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

U19 ÉS 17, II. OSZTÁLY, KÖZÉP, A-CSOPORT, 24. FORDULÓ, FERENCVÁROS–TASK-TATABÁNYA ELŐTT. A „kicsik” rangadóján az FTC győzelme esetén dobogóra léphet

2008.05.02. 23:54 Hormat

Szombaton 10 és 12 órakor a Ferencváros és a TASK-Tatabánya csapatai mérkőznek meg egymással a II. osztály, Közép, A-csoportjának keretében.
 
Előbb a „nagyok”, azaz az U19-es gárdák vetik magukat a küzdelembe. A házigazda a kilencedik helyet foglalja el a tabellán, hatvanegy rúgott gólja önmagáért beszél, és a középmezőnyben elfoglalt pozícióhoz képest a huszonnégy kapott találat sem jelentősen kirívó, sőt!
A látogató TASK-Tatabánya bár csupán két hellyel szorult hátrébb, hiába a begyűjtött harmincegy egység, a negyvenkilenc beszedett gólra bizony nem lehet büszke a védelem.
Házi gólkirály: Bors Attila (10), ill. Kishonti Dániel (13)
 
EMLÉKEZTETŐ
9. forduló: TASK-TATABÁNYA–FERENCVÁROS 2–0
Gólszerző: Rácz Dávid, Horti Dávid
 
FERENCVÁROS U19–TASK-TATABÁNYA U19
Kismartoni út, szombat, 10 óra. Vezeti: Vida Gábor (Tóth I Tamás, Nyekita János)
 
------------------------------
 
Szombat délben rangadóra kerül sor, hiszen az U17-eseknél a negyvenhárom pontos ötödik fogadja a negyvennégy egységet skalpoló harmadikat. Azaz: ha a Fradi győz – erre megvan minden esélye –, bizonyosan fellép a dobogóra.
Érdekesség, hogy a házigazda tizeneggyel kevesebb gólt rúgott hétvégi vendégénél (56–67), viszont tízzel kevesebbet is kapott (30–40).
Nagy kérdés, vajon a tét rányomja-e bélyegét a találkozóra, avagy felszabadult, magas színvonalú játékot láthat a közönség?
Házi gólkirály: Potóczki Norbert (10), ill. Gyurcsó, Ádám, Szőke Roland (14-14)
 
EMLÉKEZTETŐ
9. forduló: TASK-TATABÁNYA–FERENCVÁROS 3–0
Gólszerző: Szőke Roland (2), Gyurcsó Ádám
 
FERENCVÁROS U17–TASK-TATABÁNYA U17
Kismartoni út, szombat, 12 óra. Vezeti: Tóth I Tamás (Vida Gábor, Nyekita János)
 
(Terveink szerint utóbbi találkozóról fényképes tudósítást közöl honlapunk!)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr59451720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása