HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

NB III, DUNA-CSOPORT, 25. FORDULÓ, PÉNZÜGYŐR–MARTONVÁSÁR ELŐTT. A tavasz alapján esélyesebbek a hazaiak, míg a vendégek kiszámíthatatlan futballra képesek

2008.05.01. 23:45 Hormat

Ha nem is vérbeli, de rangadóra kerül sor szombat délután a Sújtás utcában.
Hogy aztán a meccs végét jelző sípszó kinek lesz sújtás, arról – egyelőre – nem szól a fáma…
A harminchét pontos, egy találkozóval kevesebbet játszó ötödik (Pénzügyőr) látja vendégül a harmincnégy egységet skalpoló hatodikat (Martonvásár). A tabellára pillantva már a győzelmek számában (12 kontra 9) is jelentős eltérés mutatkozik, ám míg a házigazda eggyel többször vette be a riválisok hálóját (40–39), addig a vizitálók védelme hárommal kevesebbszer kapitulált (39–36).
 
A vendégeknek nem árt felkészülniük, hogy a PSE házi góllövőlistájának élén egy nyolc- és egy hétgólos labdarúgó áll, ám ami az egyik oldalon öröm (Martonvásár), a másikon üröm: Törőcsik Attila és Patkó György manapság már Dabason, illetve Százhalombattán készteti tapsra a szurkolókat... A két „kis-nagy ember” mögött „messze” lemaradva az örökifjú Gegesi-Kiss Tamás következik négy találattal.
Patkós Csaba gárdájában a kilencig jutó, korábban az élvonalbeli Tatabánya középpályás játékát meghatározó Kovács I Attila viszi a prímet.
 
Aztán persze hogy szombat délután ki fog jobban muzsikálni, a Sújtás utcában kiderül. Mindenesetre a közelmúlt két 4–2-es eredményt hozott, a PSE pechjére mindannyiszor a vásáriak nyertek.
Aligha véletlen, ha fogadkoznak Sólyom Ferenc legényei: egyszer volt (Ó)budán Martonvásár…
 
(A találkozóról a tervek szerint fényképes tudósítást közöl a Foci a köbön!)
 
PÉNZÜGYŐR–MARTONVÁSÁR
Sújtás utca, szombat, 16 óra 30. Vezeti: Klotz Tamás (Kronavetter János, Previtzer Péter)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr21450528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Okos 2008.05.02. 06:55:11

A Pénzügyőr pálya már elkészült, így újra otthon, a Pasaréti úton lesz a mérkőzés. Még átadó ünnepség is lesz a meccs előtt! Tehát aki jönni akar, az Pasarétre jöjjön!!!! (az egész hírben ez lett volna a legfontosabb!!!)
süti beállítások módosítása