HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

NB III, DUNA-CSOPORT 23. ÉS 24. FORDULÓ. Budafoki győzelem kedden, míg ma este a Csepel a Budakalászt fogadja

2008.04.30. 16:16 Hormat

Kedd délután a 23. fordulóból visszamaradt találkozót pótoltak Budafokon, ahol a házigazda ha nehezen is, de legyőzte a Tatabánya II.-t (2–1). A házigazda így már a negyedik, és csupán négy pontra van a jelenlegi bronzérmes Törökbálinttól, míg P. Nagy László együttese a tizedik pozíciót foglalja el.
 
Szerda este hét órakor a 24. játéknapról előrehozott bajnokit játszanak le a Béke téren. A Csepel bár csupán hat vereséget szenvedett az évad során, Hollik András gárdája mégis csak a tizenkettedik, aminek oka a mezőnyben egyedülálló tizenegy (!) döntetlen. Bár a rivális a sereghajtó Budakalász, nem egyértelmű a hazai diadal, méghozzá két okból sem. Tóth Bálint brigádja szombaton a Pénzügyőr Sújtás utcai ideiglenes otthonában vezetett az esélyesebb PSE ellen, igaz, két perces rövidzárlat elég volt Gegesi-Kiss Tamáséknak, hogy fordítsanak a lelkes rivális ellen.
 
A másik ok pedig – és vélhetően ez a nagyobb probléma csepeli szempontból –, hogy Borda Viktorék legutóbbi három bajnokijukon nem találtak a hálóba. Legutóbb Százhalombattán nem termett nemhogy gól, de pont sem (0–1) számukra, míg azt megelőzően a Budafok rabolt pontokat a Béke térről (0–1), ám az igazán fájó kudarc alighanem a Budapesti Erőmű otthonában elszenvedett 2–0-s vereség.
 
A magunk részéről nem lennénk meglepve, ha végül remi születne ma este Csepelen, és persze azon sem lehetne csodálkozni, ha a tizenkettedik döntetlen után egyszerűen csak „tucategyüttesnek” csúfolnák a piros-kékeket.
 
CSEPEL–BUDAKALÁSZ
Csepel, Béke tér, szerda, 19 óra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr52448831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása