HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

MÓR: A TAVASZ MEGLEPETÉSE. Sebestyén Ferenc alakulata megtáltosodott

2008.04.28. 20:59 Hormat

Sokan féltették az ősszel az NB III, Duna-csoportban szereplő Móri SE-t, hogy a következő idényt már a Fejér megyei I. osztályban fogják tölteni Rigó Gáborék.
Az aggodalmat azonban egy csapásra hurráoptimizmus válthatja fel. Ilyenek vagyunk mi, magyarok: egyszer temetünk, másszor az egekig magasztalunk.
Ez utóbbira lehet példa mostanság Móron, hiszen amíg Sebestyén Ferenc együttese ősszel tizenöt bajnokin szerzett tizennégy pontot (ami a tizenharmadik helyre volt elég), addig a tavasszal már tizenkilenc egységnél jár a társulat (hetedik pozíció), és hol van még a szezon vége?
 
Nyolc meccs, tizenkilenc pont.
Legutóbb vasárnap a Budapesti Erőmű otthonában gyűjtötte be kellő magabiztossággal (3–0) a három egységet a Fejér megyei alakulat, amivel visszatért a korábbi útra.
Hogy miről beszélünk?
Nos, az MSE a tizenhatodik és a tizenkilencedik játéknap közötti időszakot imponáló, százszázalékos mutatóval zárta. Amíg ősszel 3–2-es vereséggel rajtolt az akkor még Csucsánszky Zoltán vezette sereg a Fehérvár otthonában, tavasszal az akkori vesztes örülhetett (3–0).
 
Következett az ősz meglepetéscsapata, a Törökbálint elleni összecsapás. Mint ismeretes, ősszel Mórról rabolt három egységet Varga László brigádja, március közepén nem volt pardon a TTC pályáján (3–1).
A 2008-as év harmadik fordulójában a Pénzügyőr látogatott cikkünk főszereplőjéhez, a siker nem is volt kérdéses (2–0), holott fél esztendeje a fővárosba kiütéses kudarcért utazott a Mór (0–5).
A következő körben tavasszal az egyre inkább széteső Martonvásárra látogatott a Sebestyén-alakulat, és még simább lett diadala (4–0) idegenben, mint volt ősszel (3–1).
 
A tavaszi hadjárat tovább folytatódott: bár a Sárisáp ellen megtorpantak Juszkó Józsefék (2–2), mi több, Siófokon sem jött össze a győzelem (1–3) – igaz, ősszel sem győzött az MSE, legalább nem is kapott ki, elvégre gól nélküli döntetlenre végeztek a felek –, ám a Dorog ellen már a „régi” csapat volt a pályán (6–0).
Mint ahogy az Erőmű Budafoki úti pályáján is (3–0), a kérdés csupán az: meddig tart(hat) ki a lendület?
 
EZ KÖVETKEZIK
Budafok (otthon), Százhalombatta (idegenben), Csepel (o), Tatabánya II. (i), Budakalász (o), III. Kerület (o), Tatai HAC (i)   

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr47446037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása