HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

MONOR. Deffo tripla, bajai bukta

2008.04.28. 15:16 Hormat

Tizenhét pont nyolc meccs alatt. Ez a Monor termése tavasszal. Varga Károly tanítványai jelenleg a Szigetszentmiklóssal holtversenyben az ötödik helyen állomásoznak, mi több, a hétvégén újabb nehéz meccsen jutottak túl. Szombat délután a sokáig bajnokesélyesnek kikiáltott Bajai LSE látogatott a Pest megyeiek otthonába, ám akár azt is írhatnánk, hogy Deffo–Baja 3–1.
 
A télen a megszűnt Sopronból érkező Fabrice Deffo nyolc bajnokin ugyanannyi találatig jutott. A huszonhárom esztendős, színes bőrű labdarúgó szó szerint színt visz az MSE játékába, ami persze nem a véletlen műve, ugyanis az bizonyos, a játékosnak nem a harmadik ligában volna a helye.
 
A hétvégén az első félidő lefújása előtt szerzett vezetést csapatának, amit Lógó Zsolt a 63. minutumban kiegyenlített. Goretich Gábor társulatának öröme azonban nem tart(hat)ott sokáig, mivel három perccel később Deffónak „köszönhetően” kezdhetett közepet a BLSE, mi több, a slusszpoén a lefújás előtt három minutummal érkezett el, ám meglehet, ezen a „viccen” csak a „tréfás kedvű” idegenlégiós és csapattársai tudtak örülni…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr6445525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása