HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

TÖKÖL. Böröndi József visszatért

2008.04.21. 22:47 Hormat

A Leskó Zoltánt a Szolnoki MÁV elleni papírforma-vereség (2-0) után Gyimesi László váltotta a tavasz elején a kispadon, mi több, az új tréner vezetésével szinte szárnyal a Tököl. Hét bajnokin tizenkét pontot szerzett a Pest megyei társulat. Érdekesség, hogy a Makó, a Kecskemét és legutóbb a BKV Előre ellen is rúgott gól nélkül szenvedett vereséget a Gyimesi-gárda. A négy győzelem (sorrendben Orosháza otthon 3–0, Bőcs otthon 2–1, Mezőkövesd otthon 2–0, Tuzsér idegenben 2–1) akár elvárható is volt Balázs Leventééktől az edző személyétől függetlenül, hiszen ez a csapat már nem az őszi alakulat. Mojzes Róbert, Kása Tibor, Gasparik András, Vejmola Tamás vagy éppen Medgyesi József az eredmények alapján jobb, mint akik az ősszel az említettek helyén játszott.
Gyimesi László és társulata talán csak a vasárnapi, BKV elleni eredménnyel (0–4) nem tud elszámolni, bár a hírek szerint nem játszott rosszul a Tököl a közlekedésiek ellen, sőt!
Az újoncgárda drukkereinek annyi örömük telhetett az összecsapásban, hogy hosszú sérülést követően a Sport utcában a 78. percben tért vissza a pályára az „ős tököli” Böröndi József. A harmincegy esztendős, hátvédként és középpályásként is bevethető labdarúgó Vejmola Tamást váltotta.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr81436241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása