HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

NB III, DUNA-CSOPORT, 29. FORDULÓ: SZÁZHALOMBATTA–TÖRÖKBÁLINT 3–3. Az ezüstérembe kerülhet ez a remi: nulla-kettőről állt fel a házigazda

2008.06.10. 17:45 Hormat

Ami a Pénzügyőrnek összejött szerdán a Százhalombatta ellen, megtörtént a Százhalombattával is: nulla-kettő után három gólt rúgott mindkét egylet.

 

Csak a győzelem!

Ez lehetett a jelszó, semmi más Törökbálinton, hiszen Varga László együttese az ezüstéremért harcol ebben a szezonban – újoncként.

Nagy szó mindez, de aki tisztában van a TTC játékos keretének erősségével, annak aligha furcsa a Pest megyeiek remeklése.

Szombat délután azonban a Százhalombatta otthonában léptek fel Csintalan Csabáék. Láss csodát, a Százhalombatta ugyanúgy, mint majd' egy hete a Pénzügyőr otthonában, hazai környezetben is kétgólos hátrányt szedett össze, alig több mint egy félidő alatt.

A Gálvölgyi István edzette legénység azonban nekidurálta magát, és ha némi szerencsével is, de egyenlített. A hajrához érve újra a fekete-fehérek ragadták magukhoz a kezdeményezést, már ami az eredmény alakítását illeti, ám a lefújás előtt nem sokkal Móra Krisztián tizenegyesből egyenlített.

A TTC nagy riválisa, a Fehérvár II. Csepel otthonában lejátszandó mérkőzése a pálya használhatatlansága miatt elmaradt, a találkozót június 10-én, kedden 18 órakor pótolják a Béke téren.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr55513383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása