HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

BUDAPEST-BAJNOKSÁG, I/B OSZTÁLY, 28. FORDULÓ. Újra a bajnokságban századik gólját szerző RKSK az élen, már második a Hegyvidék

2008.06.10. 17:43 Hormat

Az elmúlt hétvégén fontos rangadót nyert meg a Katzenbach Imre játékos-edző által vezérelt RKSK: a rákoscsabaiak 1–0-s félidő után 2–0-ra verték a hat sárga lapot hozó összecsapáson (1–5 volt az eloszlás) a Nagytétényt.

Az eddigi harmadik Hegyvidék is előre lépett egyet, hiszen a szomszéd kerületek rangadóját vívta, azaz a II. Kerületi UFC-t látta vendégül. A látogatók a Nándori – Szentandrási, Pintye, Juhász, Hámori – Schiff, Szabó G., Tóth Z., Bagó – Szalay, Dobozy kezdőcsapattal álltak ki, csereként beállt Lékó, Kóródi, Gondár és Lendvai. Az első félidő 1–1-gyel ért véget, ám a folytatásban egy tizenegyesből szerzett találattal győzött az esélyesebb hazai brigád. (A vendégek részéről Dobozy talált a hálóba.)

Két fordulóval a vége előtt így fest a dobogó: 1. RKSK 75, 2. Hegyvidék 74, 3. Nagytétény 73 pont.

 

Érdemes megnézni, hogy a következő két hétben kivel játszanak bajnokit a dobogósok.

RKSK: Budai XI. (idegenben, jelenlegi helyezése: 4.), Pestszentimre (otthon, 14.)

HEGYVIDÉK: Rákosszentmihályi SC (i, 10.), Nagytétény (o, 3.)

NAGYTÉTÉNY: Rákosliget (o, 15.), Hegyvidék (i, 3.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr82513377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása