HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

U19-ES EB-SELEJTEZŐ, ELITKÖR, MAGYARORSZÁG–LITVÁNIA ELŐTT. Ki miben tudós, avagy megoldandó házi feladat: fel van adva a lecke

2008.05.19. 14:30 Hormat

Ha nem is a világ, de a futballszerető honpolgárok nagy része ezen a héten U19-es válogatottunkra figyel: Sisa Tibor együttese ma este hat órakor Litvánia ellen kezdi meg szereplését az Eb-selejtező elitkörben.
 
Mór megtette kötelességét.
Itt lakik ugyanis nem csupán a házigazda, de a litván válogatott is.
Hogy melyikük lesz boldogabb egy hét múlva, azt csak a jó Isten tudja.
 
Ami tény: Portugália és Ciprus – ez a két gárda ma délután fél öttől Tatabányán méri össze erejét –, no meg a magyar, illetve a litván nemzeti csapat egyike juthat csak ki a kontinenstornára, úgyhogy ezen a ma esti, Székesfehérvárott hat órakor sorra kerülő derbin sok minden múlhat.
 
Egy jó rajttal Németh Krisztiánék önbizalmat szerezhetnének a szerdai, ciprusiak elleni összecsapásra, hogy aztán szombat délután ki-ki meccset vívhassanak a mieink a portugálokkal az Európa-bajnoki részvételért.
Remélhetőleg mindez nem csupán álom, így ráérünk egy hét múlva is felébredni.
 
(A Foci a köbön a hétfő esti találkozóról fényképes tudósítást közöl, emiatt a III. Kerület–Százhalombatta bajnoki találkozóról készült részletes tudósítás valószínűleg csak holnap lát napvilágot honlapunkon.)
 
MAGYARORSZÁG–LITVÁNIA
Székesfehérvár, 18 óra.
A belépés ingyenes!

1 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr86476839

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Burt Steingraeber 2018.09.10. 14:15:31

145 bűnözőt fogott az Egyenlítő! - B1 BLOGCSALÁD

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VAJNORÁK IMRE 2008.05.19. 20:38:18

sziasztok mennyi lett a MAGYARORSZÁG - LITVÁNIA
süti beállítások módosítása