HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

U19-ES EB-SELEJTEZŐ, ELITKÖR, MAGYARORSZÁG–LITVÁNIA 2–2. Vereséggel felérő döntetlen: a vendégek nulla-kettőről egyenlítettek

2008.05.19. 22:28 Hormat

A magyar U19-es válogatott hiába vezetett már kettő-nullára a második félidő elején, a lelkes litvánok a második játékrész derekán szépítettek. Ezután túlságosan a biztonságra törekedtek a mieink, így voltaképpen törvényszerű volt a vendégek egyenlítése. A hátralévő időszakban a mieink előtt is adódtak lehetőségek, ám ne feledjük, a litvánok kapufát is lőttek a duplázó Papsys révén.
 
MAGYARORSZÁG–LITVÁNIA 2–2 (1–0)
Gólszerző: GOSZTONYI ANDRÁS (1–0) a 33., PRÉSINGER ÁDÁM (2–0) az 52., MARIUS PAPSYS (2–1) a 67., MARIUS PAPSYS (2–2) a 72. percben.
Kiállítva: Gordej (Litvánia) a 81. percben
 
(Kedden részletes, fényképes beszámolót közöl honlapunk a székesfehérvári találkozóról, valamint Sisa Tibor szövetségi edző, illetve Gulácsi Péter, nemzeti tizenegyünk kapusa válaszolt a Foci a köbön kérdéseire, amelyet természetesen közzéteszünk.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr47477732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása