HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

ÖRKÉNY. A lemondott edző, Buzás József helyére kinevezett Kucsván István első edzését is megtartotta

2008.05.17. 22:43 Hormat

Van még esély.
Még ha matematikai is, de meg kell lovagolnia az NB III, Alföld-csoport utolsó helyezettjének.
Az Örkény SE-t az előző játéknapig a Kóka korábbi sikertrénere, Buzás József irányította, ám az elmúlt vasárnapi, Szolnoki Spartacus elleni hazai döntetlent (0–0) követően lemondott posztjáról. A hírek szerint belefáradt az állandósuló küzdelembe. (A zuhanyhíradó szerint nem volt felhőtlen a viszonya a helyi vezetéshez, avagy nem minden kérdésben értettek egyet a felek.)
Az utódot nagyon hamar megtalálták. A gárdát korábban trenírozó korábbi labdarúgó, a Pest megyei másodosztályú Hernád SE-t néhány esztendeje sikeresen irányító Kucsván István vette át a brigádot. A fiatal szakember pénteken megtartotta első edzését, és nem lenne meglepetés, ha a vasárnapi, Hódmezővásárhelyen megvívandó bajnokin nem ugyanaz az egylet szerepelne, mint egy hete a Spartacus ellen.
 
Az Örkény ellenfelei a hátralévő játéknapokon:
26. forduló: Hódmezővásárhely (idegenben, az ősszel 2–4-re végeztek a felek)
27. forduló: Algyő (otthon, 0–1)
28. forduló: Dabas (i, 3–2)  
29. forduló: Baja (o, 1–5)
30. forduló: Békéscsaba (i, 1–5)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr25474677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása