HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

NB III, MÁTRA-CSOPORT, 22. FORDULÓ: JÁSZAPÁTI–TURA 2–1. Hiába vezetett félidőben a vendéggárda, Kotula László duplájával fordított a házigazda

2008.05.16. 01:52 Hormat

A 22. fordulóból elhalasztott csütörtöki bajnokin a Jászapáti a Turát látta vendégül. Berla Attila csapatába a keddi, Szigetszentmiklóson pályára küldött kezdő tizenegyben volt változás, hiszen visszatért Senyviczky Károly, Nagy Csaba, Less Krisztián, Szűcs István, illetve ezúttal az első perctől a gyepen volt Garai Gábor.
 
Az első félidő végén bár vezetett a TVSK, a folytatásban elég volt öt perc kihagyás, hogy Kotula László igazolja harmadosztályú klasszisát, és előbb egy szabadrúgás, majd egy akció végén bevette Nagy Gábor kapuját.
A hátralévő huszonöt percben a Tura mindent megtett az egyenlítésért, ám a hazaiak a szerencsével sem álltak hadilábon.
 
Meglehet, sokan bundát kiáltanak – tudjuk jól, vannak ilyenek, ráadásul a Pest megyeieknek már nincs szükségük a pontokra, míg a Jászapátinak életbevágóan fontos –, de akik valamennyire is ismerik a vendégek keretének tagjait, azok tudják jól, hogy mindez elképzelhetetlen.     

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr31471928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása